Netindir

Net-İndir

Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu

Asansör Denen Müthiş Buluş

Fıkralar icinde Asansör Denen Müthiş Buluş konusu , ASANSÖR DENEN MÜTHİŞ BULUŞ ! Baba oğul, köyden inmiş kente, küçük parmakları kenetli, kocaman bir otelden içeri girmiş. Lobide, öyle şaşkın şaşkın çevreye bakınırken oğlan, sağ yandaki asansörü görmüş: 'Bu ...

Geri git   Netindir >
..:: Genel & Eğlence & Muhabbet & Ciddi Konular ::..
> Komikler > Fıkralar

Anlık İletiler Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 12-27-2008
Üye

Yeni Asansör Denen Müthiş Buluş

ASANSÖR DENEN MÜTHİŞ BULUŞ !

Baba oğul, köyden inmiş kente, küçük parmakları kenetli, kocaman bir otelden içeri girmiş. Lobide, öyle şaşkın şaşkın çevreye bakınırken oğlan, sağ yandaki asansörü görmüş:

'Bu da neyin nesi böyle' diye sormuş.

Babası boş boş bakmış: 'Bilmiyorum oğlum... Ben de ilk kez görüyorum...'

Tam o sırada yaşlı bir kadın, elinde bastonu, seke hoplaya asansöre yaklaşmış. Düğmeye basmış, asansörden içeri girmiş, kapılar kapanmış... İki dakika sonra asansörün kapısı açılmış, dışarı yirmi beş yaşlarında, uzun boylu, harika bir hatun çıkmış. Gözleri faltaşı
gibi bakan baba oğulun yanından, kırıta kırıta yürümüş gitmiş... Baba derin bir soluk almış:

'Lan bu nasıl bi
böyle... İçine yetmişinde kocakarı girdi, yirmisinde fıstık gibi çıktı! Koş köye, ananı gap gel, şunun içine bi sokalım hele!!'

#2 (permalink)  
Alt 02-21-2009
Deneme Moderator

Çok Komik Olmuş Bravo Paylaşım için Tşk...