Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Forum Anket Bölümü icinde Hangi Cep Telefonunu Kullanıyorsunuz? konusu , Hangi Cep Telefonunu Kullanıyorsunuz?...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
Anketimiz: Hangi Cep Telefonunu Kullanıyorsunuz Ve Nedenleri |
|||
| nokia |
|
38 | 67,86% |
| samsung |
|
8 | 14,29% |
| motorola |
|
1 | 1,79% |
| sony ericson |
|
8 | 14,29% |
| philips |
|
0 | 0% |
| lg |
|
1 | 1,79% |
| general mobile |
|
0 | 0% |
| pantech |
|
0 | 0% |
| diğer marka |
|
0 | 0% |
| Katılımcı sayısı: 56. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
|
nokia 6125 kullanıyorum kapaklı ve konuşması rahat işimi görüyor...
vede ![]() Zil Tipi Tip Polifonik, MP3 Uyarlama Yüklenebilir Titreşim Evet Hafıza Telefon defteri 1000 giriş, Photocall Arama kaydı 10 aranan, 10 alınan çağrı, 10 başarısız arama Kart slotu Hayır - 420 MB or 2 GB bütünleşik kullanıcı Hafıza Data(Veri) GPRS Sınıf 10 (4+1/3+2 yuva), 32 - 48 kbps HSCSD Hayır EDGE Sınıf 12 3G Hayır WLAN Hayır Bluetooth Evet, v2.0 - A2DP Kızılötesi portu Hayır USB Evet, v2.0 microUSB Özellikler Mesajlaşma SMS, EMS, MMS, Anında Mesajlaşma Tarayıcı WAP 2.0/xHTML, HTML (Opera 8) Oyunlar Evet Renk Kamera 2 MP, 1600x1200 piksel, video - Java MIDP 2.0 - MP3/AAC/AAC+ oynatıcı - T9 - Organizer - Hesap Makinesi - Uzaktan konuşma (Handsfree) - Sesli notlar Batarya Standart Batarya, Li-Ion 950 mAh Bekleme süresi en fazla 260 saat Konuşma süresi en fazla 3 h 30 dakikayeni aldım güzel telefon ek olarak |
|
|
|
Nokia N70
: |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| LinkBack |
LinkBack URL |