Netindir

Net-indir

Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu

BestForumTR.com hakkında eleştiri yada öneri?

Forum Duyuruları icinde BestForumTR.com hakkında eleştiri yada öneri? konusu , Selam Arkadaşlar: BestForumTR nin şu anda ' Üyeler: 13.756 ' üyesi var ama nedense; sanırım ancak sömürmeyi iyi bildiğimiz için site hakkında eleştiri yada öneriye şu ana kadar hiç raslamadım ...

Geri git   Netindir > ..:: Net-indir ::.. > Net-indir.com > Forum Duyuruları

Forum Kuralları Bize Ulaşın İletiler Kayıt ol Yardım Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 11-05-2007
SeoManiA
Question BestForumTR.com hakkında eleştiri yada öneri?

Selam Arkadaşlar:

BestForumTR nin şu anda ' Üyeler: 13.756 ' üyesi var ama nedense; sanırım ancak sömürmeyi iyi bildiğimiz için site hakkında eleştiri yada öneriye şu ana kadar hiç raslamadım malesef...

Bu yüzden bu başlık altında fikrinizi almayı deneyeceğim..

Umarım başarılı olabilirim..

İyi forumlar..

#2 (permalink)  
Alt 01-18-2008
Yeni Üye

harikasın
daha çok tek link oyun ama yeni olmasınadikkat et bir sürü eskimiş oyunlar ben senden sadece yeni tek link oyun bekliyorum 2007 olursa çok sevinirim saygılar
  #3 (permalink)  
Alt 01-18-2008
SeoManiA

Alıntı:
catlı61´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
harikasın
daha çok tek link oyun ama yeni olmasınadikkat et bir sürü eskimiş oyunlar ben senden sadece yeni tek link oyun bekliyorum 2007 olursa çok sevinirim saygılar

Malesef forumda full oyun paylaşımı yasaklandığından bu konuda yardımcı olamayacağız malesef..

#4 (permalink)  
Alt 01-19-2008
Yeni Üye

Avatar boyutları çok düşük bana göre en azında 96*96 yapılırsa daha iyi olur ben bile zorla buldum şuanki avatarımı
  #5 (permalink)  
Alt 01-19-2008
SeoManiA

Alıntı:
Mr.HANNIBAL´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Avatar boyutları çok düşük bana göre en azında 96*96 yapılırsa daha iyi olur ben bile zorla buldum şuanki avatarımı
150*140 olarak değiştirildi tekrar denermisiniz..