Netindir

Net-İndir

Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu

İstekler ve öneriler bölümüne konu açmadan önce lütfen okuyunuz!

Forum Hakkında / Forum Yardım icinde İstekler ve öneriler bölümüne konu açmadan önce lütfen okuyunuz! konusu , Alıntı: monik ´isimli üyeden Alıntı mesajlarım 50yi geçince bayan mod olabilir miyim? Diğer sorduğunuz konuda cevap verdim...

Geri git   Netindir >
..:: Net-indir ::..
> Forum Hakkında / Forum Yardım

Anlık İletiler Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #16 (permalink)  
Alt 07-07-2008
SeoManiA
Standart Forum Hakkında / Forum Yardım > İstekler ve öneriler bölümüne konu açmadan önce lütf

Alıntı:
monik´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
mesajlarım 50yi geçince bayan mod olabilir miyim?
Diğer sorduğunuz konuda cevap verdim

#17 (permalink)  
Alt 07-09-2008
Özel Üye

Alıntı:
Selim´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Spor bölümü yok gördüğüm kadarıyla olsa daha ii olur

Fenerbahçe,
Galatasaray,
Beşiktaş,
Diğer takımlar,
Avrupadan fubol ve diğer sor dalları bölümleri olsa ii olur
doğru diyor . hem spor sadece futbol değilki

#18 (permalink)  
Alt 02-20-2009
Yeni Üye

merhabalar. ben yeni üyeyim. öncelikle buraya emek veren herkese tesekkürler. sizden ricam nokia n81e yükleyebilecegim program bilgileridir. örnegin sis dosyalarini nasil acabilirim. yardimci olursaniz sevinirim. ilginize simdiden tesekkürler. mutlu kalin..saygilar...
  #19 (permalink)  
Alt 02-21-2009
2.Admin

Alıntı:
enisde´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
merhabalar. ben yeni üyeyim. öncelikle buraya emek veren herkese tesekkürler. sizden ricam nokia n81e yükleyebilecegim program bilgileridir. örnegin sis dosyalarini nasil acabilirim. yardimci olursaniz sevinirim. ilginize simdiden tesekkürler. mutlu kalin..saygilar...
Merhaba hoşgeldiniz-Sis dosyalarını ancak telefonunuza attığınızda açabilirsiniz.İndirdiğiniz sis dosyasını telefonunuza atıp dosya yöneticisinden yüklemeyi başlatabilirsiniz.