Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Forum Hakkında / Forum Yardım icinde İstekler ve öneriler bölümüne konu açmadan önce lütfen okuyunuz! konusu , Sevgili GüncelMekan üyeleri; Bu bölümün amacıda sizin istek ve önerilerinizi en kısa yoldan ve şeffaf bir biçimde yönetime bildirebilmenizdir. Bu bölümdeki amaç dışında konu açılmaması hususunda hassasiyet gösterilmesi, maximum verimliliği ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
Sevgili GüncelMekan üyeleri; Bu bölümün amacıda sizin istek ve önerilerinizi en kısa yoldan ve şeffaf bir biçimde yönetime bildirebilmenizdir. Bu bölümdeki amaç dışında konu açılmaması hususunda hassasiyet gösterilmesi, maximum verimliliği yakalamak adına gerekli olmaktadır. Bu nedenle; 1-) Sadece forumca ile ilgili, geneli ilgilendiren isteklerinizi veya önerilerinizi yazınız. 2-) İsteğinizi veya önerinizi göndermeden önce daha önce verilip verilmediğini kontrol ediniz. 3-) Bölümlerle ilgili sıkıntılarınızda lütfen bölüm moderatörlerinden yardım isteyiniz.Her bölümde sayfanın alt kısmında o bölümde sorumlu olan arkadaşlarımızın isimleri yazmaktadır.Moderatör arkadaşlarımıza pm (özel mesaj ) yoluyla ulaşabilirsiniz 4-) Kişisel olarak sormak istediğiniz veya yardım istediğiniz durumlarda Moderatör , Super Moderatör veya Forum Adminleri ile temasa geçiniz. Hep birlikte GüncelMekan'ı en iyi seviyeye taşıyalım. Saygılarımızla.Bol GüncelMekan'lı günler.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| LinkBack |
LinkBack URL |
About LinkBacks |
| Bookmark & Share |
Digg this Thread! |
Add Thread to del.icio.us |
Bookmark in Technorati |