Netindir

Net-İndir

Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu

çok param olsaydı...

Forum Oyunları icinde çok param olsaydı... konusu , çok param olmadığı için bişey diyemicem olan paramızla sadece bizim karnımız doyuyo ama halimden memnunum zenginleride görüyoruz her gün başka biriyle para insanı bozuyo ya para nedir ki elinin kiri...

Geri git   Netindir >
..:: Oyun Arşivi & Games ::..
> Site İçi Oyunlar > Forum Oyunları

Anlık İletiler Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #6 (permalink)  
Alt 05-25-2008
Üye
Standart keşke :)

çok param olmadığı için bişey diyemicem olan paramızla sadece bizim karnımız doyuyo
ama halimden memnunum zenginleride görüyoruz her gün başka biriyle para insanı bozuyo ya para nedir ki elinin kiri

#7 (permalink)  
Alt 12-21-2008
Moderator

Konyaya giderdim.laptop alırdım.EVE İNTERNET BAĞLATIRDIM.yerdim içerdim çarçur ederdim ve kim ne istese yapardım(dermişiim)

#8 (permalink)  
Alt 01-14-2009
Bayan Üye

Alıntı:
skyman´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Konyaya giderdim.laptop alırdım.EVE İNTERNET BAĞLATIRDIM.yerdim içerdim çarçur ederdim ve kim ne istese yapardım(dermişiim)
konyaya gelmen için illede paramı gerekiyo atla bi kamyonun arkasına türk flmlerindeki gbi gel...

#9 (permalink)  
Alt 01-17-2009
Moderator

Kamyonla mı gezdireyim seni? altıma en azından audi a6 lazım ki geleyim

#10 (permalink)  
Alt 01-19-2009
Özel Üye

off para olsaydi turkiyeye tasinirdim soyle antalya falan ama nerdee..