Netindir

Net-İndir

Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu

Canaydın'dan bir istifa daha

Galatasaray icinde Canaydın'dan bir istifa daha konusu , Canaydın'dan bir istifa daha Galatasaray Kulübü Başkanlığı'na yeniden aday olmayan Özhan Canaydın, Kulüpler Birliği Başkanlığı'nı da bıraktı. Galatasaray Kulübü'nün mart ayında yapılacak kongresinde başkanlığa tekrar aday olmayacağını açıklayan Özhan Canaydın,"Galatasaray ...

Geri git   Netindir >
..:: Spor ::..
> Futbol > Galatasaray

Anlık İletiler Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 02-26-2008
Özel Üye

Post Canaydın'dan bir istifa daha

Canaydın'dan bir istifa daha

Galatasaray Kulübü Başkanlığı'na yeniden aday olmayan Özhan Canaydın, Kulüpler Birliği Başkanlığı'nı da bıraktı.

Galatasaray Kulübü'nün mart ayında yapılacak kongresinde başkanlığa tekrar aday olmayacağını açıklayan Özhan Canaydın,"Galatasaray başkanlığına aday değilsem, kulüpler birliği başkanlığını da yapamam" dedi.

Yeni başkanın 6 Mart'taki Kulüpler Birliği toplantısında seçileceğini ifade eden Canaydın, "Birliğin, işlerini sorunsuz yapabilmesi için bu seçim yapılmalı, o yüzden şimdiden aday olmayacağımı açıkladım. Federasyon çok hızlı çalışıyor, bizim de onlara ayak uydurmamız lazım. Burada güzel işler yaptık, güzel günler yaşadık. Devam etmek için teşvik aldım, ama ben kararlıyım, burada da bir an evvel seçim yapılmalı. Israrla kararımın peşindeyim" dedi.

Galatasaray Genel Kurulu hakkında sorulan sorulara da cevap veren Canaydın, Galatasaray'ın geleceği için aday olmadığını, bu kararının Sarı-Kırmızılı camia için fayda sağlayacağına inandığını belirtti.

Canaydın, yeniden aday olmama kararının nedeni konusunda, ''Üç dönemdir bu görevi yaptım ve gerekli şekilde çalıştım. Seçim, hiçbir zaman problem değildir. Seçim kazanılır veya kaybedilir. Hiç kimsenin baskısı olmamıştır. Ne bir telefon edilmiştir, ne bir mektup yazılmıştır, ne de bana doğrudan 'Bu görevi bırak' denmiştir. Kendi özgür irademle verilmiş bir karardır. Onun için de ısrarla kararımın peşindeyim'' dedi.

Mevcut yönetimdeki başkan yardımcısı Adnan Polat'ın adaylığı ve kendisinin Polat'a destek verdiği yorumlarıyla ilgili soruya Canaydın, ''Galatasaray platformu geniştir. O platformun içinde genel kurul üyelerimiz en doğru olanı bulacaktır'' yanıtını verdi.

YAYIN HAKLARI
Öte yandan Canaydın, kulüplerin ve Türk futbolunun sorunlarıyla çözüm önerilerini çok detaylı bir şekilde görüşüp, fikir alışverişinde bulunduklarını, yayın hakkı gelirlerinin yükseltilmesi için federasyona girişimde bulunmasını tavsiye ettiklerini söyledi.

Canaydın, ''2008-2009 ve 2009-2010 sezonları da dahil olmak üzere, yayın hakları gelirlerinin yükseltilmesi için Futbol Federasyonu'nun girişimde bulunması ısrarla tavsiye edilmiştir. Fortis Türkiye Kupası yayın hakları daha önce ihale ile verilmediğinden, 2008-2009 sezonu için ihaleye çıkarılmasına; Futbol Federasyonu'na, Digiturk ve D Smart ile yapılacak görüşmelerde Kulüpler Birliği Vakfı tarafından tam destek verilmesine, mevcut üyelerimizin oy birliği ile karar verilmiştir'' dedi.

http://www.ntvspor.net/Pages/20578.asp