Netindir

Net-indir

Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu

GSYİAD'dan Canaydın'a ziyaret

Galatasaray icinde GSYİAD'dan Canaydın'a ziyaret konusu , 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği'nde (GSYİAD) geçen ay yapılan seçimde yeniden başkanlığa seçilen Teoman Cem Kadıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın'ı ziyaret etti. Mecidiyeköy'deki kulüp ...

Geri git   Netindir > ..:: Spor ::.. > Futbol > Galatasaray

Forum Kuralları Bize Ulaşın İletiler Kayıt ol Yardım Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 03-04-2008
Usta Üye
Standart GSYİAD'dan Canaydın'a ziyaret

1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği'nde (GSYİAD) geçen ay yapılan seçimde yeniden başkanlığa seçilen Teoman Cem Kadıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın'ı ziyaret etti.
Mecidiyeköy'deki kulüp binasında gerçekleşen ziyaret sırasında bir açıklama yapan Kadıoğlu, dernek seçiminden sonra geleneksel ziyaretlerini yaptıklarını belirterek, ''Yapılan her seçimden sonra Galatasaray Kulübü başkanını ziyaret ve yeni yöneticileri tanıştırmak, bizim dernek geleneğimizde vardır. Bugünkü ziyaretimizin amacı da budur'' dedi.
Gazetecilerin görüntü ve fotoğraf almasının ardından ziyaret basına kapatıldı.
Kaynak: AA

04.03.2008