Netindir

Net-İndir

Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu

Şardan listede

Galatasaray icinde Şardan listede konusu , Galatasaray’da başkan adayı Adnan Polat’ın yönetim kurulu listesine almak istediği isimlerden biri olan Yiğit Şardan’ı sonunda ikna etti. Şardan ile her konuda anlaşan Polat camiada bütünleşme adına da önemli bir ...

Geri git   Netindir >
..:: Spor ::..
> Futbol > Galatasaray

Anlık İletiler Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 03-15-2008
Usta Üye

Standart Şardan listede

Galatasaray’da başkan adayı Adnan Polat’ın yönetim kurulu listesine almak istediği isimlerden biri olan Yiğit Şardan’ı sonunda ikna etti. Şardan ile her konuda anlaşan Polat camiada bütünleşme adına da önemli bir adım atmış oldu. Polat seçilmesi halinde Şardan yönetim kurulunda şirketlerin yeniden yapılanması görevini üstlenecek. Bu arada genç jenerasyonun önde gelen ismi olan Jerfi Fıratlı’nın da Şardan ile birlikte listeye girmesi bekleniyor. Ayrıca Haldun Üstünel de kesin olarak listede yer alacak Kaynak: Milliyet

14.03.2008

Seçenekler
Stil

Şardan listede

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:19 PM .