Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Garip Olaylar icinde Rüya konusu , arkadaşlar ben rüyamda tam 5 kere bizim arka balkondan atladığımı gördüm nasıl oluyoda 5 kere aynı rüya görülüyor korkmuştum walla...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
arkadaşlar ben
rüyamda tam 5 kere bizim arka balkondan atladığımı gördüm nasıl oluyoda 5 kere aynı rüya görülüyor korkmuştum walla |
|
|
|
harbi ya gidici olabilirsin
D![]() ![]() ![]() ![]() kardeş bi rüya tabiri kitabını aç bak bize de söyle neymiş durumun öğrenek![]() ![]() rüya tabiri kitabına bak sonra gidici olup olmadığını bize söyle ![]() |
|
|
|
Rüyada balkon görmek
ruya sahibinin arkadas ya da akrabalardan kötu haber alacagının da isaretidir.balkonda durmak veya balkon görmek, ayrılıgın habercisidir. bu ruyayı gören kisi genelde sevgilisinden ayrılır. Rüyada bir yerden atlamak bir yerden baska bir yere atlamak,sosyal statunuzun degismesi anlamındadır. asagı atlamak, para durumun tamamen tersine dönmesi, yukarı atlamak, gelire ve zenginlige; dere,hendek veya duvardan atlamak, rahata ermek demektir Geçmiş Olsun Arkadaşım....... |
|
|
|
kardeş ben rüya kitaplarına inanmam ya
![]() ![]() SAĞOL TROJAN |
| LinkBack |
LinkBack URL |
About LinkBacks |
| Bookmark & Share |
Digg this Thread! |
Add Thread to del.icio.us |
Bookmark in Technorati |