Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Gazi Mustafa Kemal Atatürk icinde (¯`·._.·[Atatürk'e yazılmış Şiirler]·._.·´¯) konusu , AY DA, GÜNEŞ’TE AYGÜNEŞ’TE GÖRDÜM AY DA, GÜNEŞ’TE AYGÜNEŞ’TE GÖRDÜM ATATÜRK’Ü GÖRDÜM; MUSTAFA KEMALDE Atatürk’ü gördüm, Atatürk’ü Mustafa Kemalde Mustafa Kemal, Yılmaz’ın eli, Mustafa Kemalde Saçları, ak, masmavi gözleri, yürüyor ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
AY DA, GÜNEŞ’TE AYGÜNEŞ’TE GÖRDÜM
AY DA, GÜNEŞ’TE AYGÜNEŞ’TE GÖRDÜM ATATÜRK’Ü GÖRDÜM; MUSTAFA KEMALDE Atatürk’ü gördüm, Atatürk’ü Mustafa Kemalde Mustafa Kemal, Yılmaz’ın eli, Mustafa Kemalde Saçları, ak, masmavi gözleri, yürüyor enginlerde Mustafa Kemal, içimizden biri, daima sinemizde Ulu Çınarın, gölgesinde büyür, serpilir nesilleri. Atatürk’ün izi, Mustafa Kemallerin hep ayni izi Mustafa Kemal’in eli, dudağında koca tepedeydi Tarihimize yazdık silinmezcesine, sinemizede seni Mustafa Kemal, Yılmaz, yılmaz Atatürk’ün gençliği |
|
|
|
***Mustafa Kemal Atatürk*** Canımız kanımız feda vatana Kurtardı vatanı Mustafa Kemal Minnettar bu ülke şehit yatana Kurtardı vatanı Mustafa Kemal Nice padişahlar sultanlar şahlar Etrafımızı bir bir sardı düşmanlar Durmadı yıllarca kanlı savaşlar Kurtardı vatanı Mustafa Kemal Düşmanla bir olup kurşun sıkandan Kahraman Ataya karşı çıkandan Kendi ülkesini içten satandan Kurtardı vatanı Mustafa Kemal En güçlü kahraman Kemal paşamız Türk lük ateşiyle yanar bağrımız Kızıl gökte parlar al bayrağımız Kurtardı vatanı Mustafa Kemal Şahlandı Mustafa Kemal Atatürk Gururla savaştı asil soylu Türk Bükülmedi bileği hep başı dimdik Kurtardı vatanı Mustafa Kemal |
|
|
|
Atatürk Gülümsedi
Atatürk gülümsedi öğretmenim Siz sınıfa girince Dağıldı kara bulutlar Açıldı gonca Baktı ki okul yenidir Siz yenisiniz düşünceler yeni Atatürk gülümsedi öğretmenim Saklayamadı sevincini Baktı ki gençsiniz bilgili Eğitiyorsunuz yolunca yöntemince Atatürk gülümsedi öğretmenim Sevindi onca Baktı ki karışmış aramıza Çiziyorsunuz yolu Atatürk gülümsedi öğretmenim Gözleri dolu dolu Anlaşılan bütün yaz Atatürk gözünü kırpmamış Çünkü boşmuş sıralar Çünkü harf okunmamış Kapkara bulutlar inmiş Işıklı gözlerine Bora gibi fırtına gibi Atatürk'üm Sanırım yönelmiş bilgisizliğe Ama baktı ki gün doğmuş Bir koşu varmışız okula Özlemle açılmış kitaplar Bir iştah kızda oğlanda Baktı ki zil çalmış sınıfa girmişsiniz Bütün bakışlar sizde Günaydın demiş derse başlıyorsunuz Sımsıcak bir sevgi gözlerinizde Baktı ki Türkiyesi Türkiyemiz Aydın ufuklara yürüyor hızla Atatürk gülümsedi öğretmenim Övünüyor bizimle Dağıldı kara bulutlar Biz sınıfa girince Atatürk gülümsedi öğretmenim Kürsüde kendini görünce. Talat Tekin |
|
|
![]() MUSTAFA KEMALLER TÜKENMEZ Tükenir elbet Gökte yıldızlar denizde kum tükenir Bu vatan bu topraklar cömert Kutsal bir ateşim ki ben sönmez İnanın Mustafa Kemaller tükenmez Ben de etten kemiktendim elbet Ben de bir gün göçecektim elbet İki Mustafa Kemal var iyi bilin Ben işte o ikincisi sonsuzlukta Ruh gibi bir şey görünmez İnanın Mustafa Kemaller tükenmez Hep kardeşliğe bolluğa giden yolda Bilimin yapıcılığın aydınlığında Güzel düşünceler soyut fikirlerde ben Evrensel yepyeni buluşlarda Geriliği kovmuşum ben dönmez İnanın Mustafa Kemaller tükenmez Başın mı dertte beni hatırla Duy beni en sıkıldığın an Baştan sona her şeyiyle bu vatan Sakın ağlamasın kasımlarda Fatihler, Kanuniler ölmez İnanın Mustafa Kemaller tükenmez Halim Yağcıoğlu |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| LinkBack |
LinkBack URL |
About LinkBacks |
| Bookmark & Share |
Digg this Thread! |
Add Thread to del.icio.us |
Bookmark in Technorati |