Netindir

Net-İndir

Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu

Windows Sasser Solucanı

Genelbilgi ve İpucu icinde Windows Sasser Solucanı konusu , Windows Sasser Solucanı Bu sorunu yapan suçlu : W32.Sasser Türü : Worms (Solucan) Bulaştığı İşletim Sistemi : Windows 2000, XP Windows Xp'nin yeni yeni yaygınlastığı zamanlarda birçok kullanıcının ilk rasladıgı ...

Geri git   Netindir >
..:: Bilgisayar Program İnternet Arşivi ::..
> Bilgisayar ve İnternet > Genelbilgi ve İpucu

Anlık İletiler Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 03-28-2008
Usta Üye

Wink Windows Sasser Solucanı

Windows Sasser Solucanı

Bu sorunu yapan suçlu : W32.Sasser
Türü : Worms (Solucan)
Bulaştığı İşletim Sistemi : Windows 2000, XP

Windows Xp'nin yeni yeni yaygınlastığı zamanlarda birçok kullanıcının ilk rasladıgı sorunların başını ceken solucandı. Sasser solucanın siteminize girmesiyle birlikte internete bağlı iken bir süre sonra System Shutdown başlıklı küçük bir pencere karşınıza çıkıyor ve geri geri saymaya baslıyordu sayım bittikten sonra ise bilgisayarınız kapatılıyor yazısını görürsünüz.

Gerçi bu sorun servise pack 2 ile düzeltilmişti sp2 kurmak icin o kadar zamanım yok diyorsanız windowsun bu sorunu düzeltmek icin yaptıgı yamayı indirip kurmanız yeterlidir.

DOWNLOAD