Netindir

Net-İndir

Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu

Bilgisayarın Haberler özelliği virüsü ve kurtulma yolu

Genelbilgi ve İpucu icinde Bilgisayarın Haberler özelliği virüsü ve kurtulma yolu konusu , arkadasım cok tesekkur ederım elıne saglık emege saygı...

Geri git   Netindir >
..:: Bilgisayar Program İnternet Arşivi ::..
> Bilgisayar ve İnternet > Genelbilgi ve İpucu

Anlık İletiler Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #6 (permalink)  
Alt 05-25-2008
Yeni Üye

arkadasım cok tesekkur ederım elıne saglık emege saygı
  #7 (permalink)  
Alt 05-25-2008
Moderator

2.5 yıldır bilgisayarım var böyle bir uyarıyı hiç sağ altta görmedim(üsttede yanlarda da )
bende çıkmadı hiç.)

#8 (permalink)  
Alt 05-25-2008
2.Admin

Alıntı:
nurcans´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
aynen bende de vardı bu sorun, adım adım her şeyi yaptım ama haala o sımge duruyo orda artı bi de ctrl/alt/del yaptıgımda açılan windows görev yöneticisinde lsass.exe, services.exe, winlogon.exe gibi bi çok şey görünüyo. işlemi sonlandırsam da bılgisayarı açıp kapattıgım zaman hepsi yıne duruyo napmalıyım?
İşlemleri doğru yaparsanız sorununuz çözülecektir.

#9 (permalink)  
Alt 05-25-2008
Moderator

skyreader ne sebeple çıkıyo bu haber bende hiç çıkmadı merak ettim şimdi

#10 (permalink)  
Alt 05-30-2008
Yeni Üye

Ya ben yanlışlıkla Run dosyasını sildim ve geri döndüremiyorum çünkü uzaktan yardım açılmıyor onun açılması içinde run dosyası lazım.Nasıl geri getiricem Yada neleri indirmem gerek Run dosyası için onları söylermisiniz yoksa bilgisayarcı mı çağırsam acil yardım ederseniz sevinirim