Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu
Genelbilgi ve İpucu icinde Bilgisayarın Haberler özelliği virüsü ve kurtulma yolu konusu , Bilgisayarın Haberler özelliği virüsü ve kurtulma yolu Durup dururken system tray de windwos logolu bi ikon çıkıyor ve fareyi üzerine getirdiğinizde Bilgisayarınızın haberler özelliği yazıyor Çift tıkladığınızda bir sitesi açıyor.Msn ...
|
|||||||
| Forum Kuralları | Bize Ulaşın | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
Bilgisayarın Haberler özelliği virüsü ve kurtulma yolu Durup dururken system tray de windwos logolu bi ikon çıkıyor ve fareyi üzerine getirdiğinizde Bilgisayarınızın haberler özelliği yazıyor Çift tıkladığınızda bir sitesi açıyor.Msn üzerinden de kendini çoğaltıyor. ÇÖZÜM: regedit yazıp aşağıdaki diziyi takip ediniz. HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run ve svcservices.exe yi sil. RESİMLİ ANLATIM Önce çalıştır regedit yazdıktan sonra HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE ![]() Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run ![]() ![]() Virüslü bilgisayarla svcservices.exe bulunmaktadır.Siliniz. Ama sisteminizin tarihini de geri alarak virüsten geçici bir süre kurtulabilirsiniz. |
|
|
|
slm benim bilgisayarımdada sağ alt köşede bilgisayarınızın haber özelliği diye bişey çıkıyo üstüne tıklıyınca açılıyodu şimdi açılmıyoda saolun güzel anlatmışsınızda ben fazla anlamadığım için pek anlayamadım bana birazdaha yardımcı olursanız sevinirim.... lütfen sabır
)) |
|
|
|
Alıntı:
VE A.S-İlgili işlemleri regedit den yaparsanız sorun tamamen ordadan kalkacaktır.Daha geniş bir yardım derken tam olarak sorunu açıklarsanız yardımcı oluruz.Neresini anlamadınız? |
|
|
|
Alıntı:
)) |
|
|
|
aynen bende de vardı bu sorun, adım adım her şeyi yaptım ama haala o sımge duruyo orda artı bi de ctrl/alt/del yaptıgımda açılan windows görev yöneticisinde lsass.exe, services.exe, winlogon.exe gibi bi çok şey görünüyo. işlemi sonlandırsam da bılgisayarı açıp kapattıgım zaman hepsi yıne duruyo napmalıyım?
![]() |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|