Netindir

Net-indir

Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu

Geri Dönüşüm Kutusunu Geri getirme

Genelbilgi ve İpucu icinde Geri Dönüşüm Kutusunu Geri getirme konusu , Geri Dönüşüm Kutusunu Geri getirme Son Günlerde Nereye Gitsem Bana Tek Sorulan Soru Burak Geri Dönüşüm kutusunu Sildim nasıl geri getiririm. Nasıl Siliyorlar ne yapıyorlar bilmiyorum araştırmadımda neyse nasıl geri ...

Geri git   Netindir > ..:: Bilgisayar Program İnternet Arşivi ::.. > Bilgisayar ve İnternet > Genelbilgi ve İpucu

Forum Kuralları Bize Ulaşın İletiler Kayıt ol Yardım Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 04-14-2008
2.Admin
35 Geri Dönüşüm Kutusunu Geri getirme

Geri Dönüşüm Kutusunu Geri getirme

Son Günlerde Nereye Gitsem Bana Tek Sorulan Soru Burak Geri Dönüşüm kutusunu Sildim nasıl geri getiririm. Nasıl Siliyorlar ne yapıyorlar bilmiyorum araştırmadımda neyse nasıl geri getircez cok basit burdan indiriyoruz
Sonra gdk.reg dosyamıza 2 kere tıklıyoruz cıkan yazılara evet evet diyoruz ve Geri dönüşüm Kutumuz masaüstünde.

#2 (permalink)  
Alt 05-14-2008
Yeni Üye

yA VERDİĞİNİZ SİTE ÜYELİK GİBİ BİŞEY İSİTO NASIL OLACAK BU YA GÜZEL Bİ ATRİF LÜTFEN
  #3 (permalink)  
Alt 05-15-2008
2.Admin

Alıntı:
gulden95´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
yA VERDİĞİNİZ SİTE ÜYELİK GİBİ BİŞEY İSİTO NASIL OLACAK BU YA GÜZEL Bİ ATRİF LÜTFEN

Üyelik Falan istemiyor.

http://www.bestforumtr.net/rapidshar...oad-t1378.html

verdiğim linkten 2. mesajı inceleyiniz.

#4 (permalink)  
Alt 05-15-2008
Üye

teşekkürler, kim siler onu anlamış değilim

#5 (permalink)  
Alt 05-19-2008
Yeni Üye

tenk yu toprak