Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Güncel Cafe icinde tv yi diğer açıdan yorumlama konusu , BENİM ADIM TELEVİZYON Cami cemaati beş on Ben var isem olmaz sohbet Benim ki binlerce milyon O semte uğramaz rahmet Dinli, dinsiz,laik,mason Kin, ihtiras ve nefret Benim adım televizyon Benim ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
BENİM ADIM TELEVİZYON
Cami cemaati beş on Ben var isem olmaz sohbet Benim ki binlerce milyon O semte uğramaz rahmet Dinli, dinsiz,laik,mason Kin, ihtiras ve nefret Benim adım televizyon Benim adım televizyon Zorla eve girerim Ne rahmetim ne lanetim Ev sahibine söverim Aslında ben masum bir aletim Gafilleri pek severim Yoktur kasıtlı gayretim Benim adım televizyon Benim adım televizyon Bana bakan gözler yandı Yatsı namazını kıldırmam Yalanıma herkes kandı Sabah namazına kaldırmam Ne söyledimse inandı Kim nerede hiç aldırmam Benim adım televizyon Benim adım televizyon Yıktım utanma hissini Ben deccalın küçüğüyüm Yaptım her şeyin tersini Şam dedenin düdüğüyüm Bozdum islamın neslini Şeytanında büyüğüyüm Benim adım televizyon Benim adım televizyon |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| LinkBack |
LinkBack URL |
About LinkBacks |
| Bookmark & Share |
Digg this Thread! |
Add Thread to del.icio.us |
Bookmark in Technorati |