Netindir

Net-indir

Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu

Nuh'un Gemisindeki Hayat Dersi.

Güncel Cafe icinde Nuh'un Gemisindeki Hayat Dersi. konusu , Nuh'un Gemisi Hayat hakkında bilmem gereken her şeyi Nuh'un Gemisinden öğrendim.. Bir : Vapuru kaçırmayın. İki : Hepimizin aynı gemide olduğunu asla unutmayın. Üç : İleri dönük plan yapın. Nuh ...

Geri git   Netindir > ..:: Yaşam & İnsan ::.. > Alt Kategoriler > Güncel Cafe

Forum Kuralları Bize Ulaşın İletiler Kayıt ol Yardım Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 04-24-2008
Bayan Üye
Nuh'un Gemisindeki Hayat Dersi.

Nuh'un Gemisi
Hayat hakkında bilmem gereken her şeyi Nuh'un Gemisinden öğrendim..

Bir : Vapuru kaçırmayın.

İki : Hepimizin aynı gemide olduğunu asla unutmayın.

Üç : İleri dönük plan yapın. Nuh gemisini yapmaya başladığında henüz yağmurlar başlamamıştı.

Dört : Her zaman formda olun. 600 yaşına gelseniz bile birileri sizden çok önemli şeyler isteyebilir.

Beş : Eleştirileri dinlemeyin; yapılması gerekiyorsa o işi mutlaka bitirin.

Altı : Geleceğinizi yüksek topraklarda kurun.

Yedi : Güvenlik için çifter çifter seyahat edin.

Sekiz : Hız her zaman avantaj olmayabilir. Çitalar, salyangozlarla aynı gemideydi.

Dokuz : Stres altına girince bir müddet için kendinizi koyverin.

On : Nuh'un gemisi amatörler tarafından yapıldı; Titanik ise profesyoneller tarafından.

Onbir : Allah'a sığındınız mı istediği kadar fırtına olsun, sonunda sizi bekleyen bir gökkuşağı bulursunuz.