Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Güncel Cafe icinde Su Gibi konusu , Şimdi sen su olduğunu düşün. Su kadar özel , su kadar faydalı ve su kadar çok ,tükenmez ... inanıyorum ki gerçekten de öylesin. Ama ister çeşmelerden dökül , ister göklerden ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
Şimdi sen su olduğunu düşün. Su kadar özel , su kadar faydalı ve su kadar çok ,tükenmez ... inanıyorum ki gerçekten de öylesin. Ama ister çeşmelerden dökül , ister göklerden yağ, ister nehirler dolusu ak ; dibi olmayan bir kovayı dolduramazsın. Yani seni dinlemeyenlere sesini duyuramazsın . Unutma daha çok bağırdığında daha çok dinlenmezsin.Gürültünün parçası olursun sadece !.. Suyun yanında olanlar suyu en az içenlerdir. çünkü "su nasılsa burada , lüzum yok ki suyu kana kana içmeye" diye düşünürler.Aynen , sesini sürekli duyanların seni dinlemedikleri gibi ! Ormandaki hiçbir hayvan , ırmağın en gürültüler koparan yerinden su içmeye çalışmadı şimdiye kadar. Hepsi sabahın en sakin anını bekledi suyun durgun yerlerini bulabilmek için , gittiler ve sakin sakin ihtiyaçlarını giderdiler. Onlar için en uygun olan ve kendi istedikleri zamanda ... Sen, hep bir suolduğunu düşün. Su gibi güzel, su gibi yararlı , su gibi vazgeçilmez... Ve su gibi hayat kaynağı olduğunu düşün. Ama su gibi yaşatıcı ol .Su gibi yıkıcı, sürükleyici ve öldürücü değil. Sen bir su ol. Ama rahmet ol, afet değil . su isen tarlalarını basma insanların , yuvalarını yıkma , ocaklarını söndürme ; sana felaket denmesin. Su isen bir bardağa sığabil ki , damarlara giresin. Su gibi özel , su gibi güzel , su gibi gerekli ve su gibi bitmez, tükenmez olduğunu da unutma ! Ama yine su gibi bir küçük bir bardağın içine sığdır ki kendini , girebilmeyi öğren insanların damarlarına. Hayat ver ... Vazgeçilmez ol ! Ayrıca su gibi sakin olabileceğin gibi , su gibide kıyametler koparıcı olabileceğini unutma ... Unutma ; senin işin rahmet olmak , afet değil ... |
| LinkBack |
LinkBack URL |
About LinkBacks |
| Bookmark & Share |
Digg this Thread! |
Add Thread to del.icio.us |
Bookmark in Technorati |
Furl this Thread! |