Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Güncel Cafe icinde Doğum Günün Kutlu OLsun Betül!!!! konusu , Arkadaşlar bugün forumumuzdaki görevli bayan ***fenerli*** nin doğum günü!İlk ben kutlayayım Doğum günün kutlu olsun Betül.... Nice senelere............. Ve her daim iki elin duada olsun Gözlerindeki yaşlar gülümsemeyle dolsun Kalbin ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
Arkadaşlar bugün forumumuzdaki görevli bayan ***fenerli*** nin doğum günü!İlk ben kutlayayım
Doğum günün kutlu olsun Betül.... Nice senelere.............Ve her daim iki elin duada olsun Gözlerindeki yaşlar gülümsemeyle dolsun Kalbin sevginle barış yolunu bulsun İçindeki alevi söndürecek sana bunu yazan olsun Ve içinden savurduğun cümleler yerine varsın Kalbinde büyüttüğün aşkın yaralarını sarsın Bırak boş ver gözyaşların inci tanesi gibi aksın Sözlerimin etkisi kalbinin her bir zerresini kaplasın Beni güldürdün ya karşılığı yüzlerce mısra oldu Kelâm ettim ya teselli niyetine, belki kalbin tekrar kuruldu İçimden kopan bin bir fırtınayı sözlerim unutturdu İyi olmana bir sebep ki içine mutluluk doldurdu Önceden verilmiş bir sözdü, tutuldu Kelimeler birleşince içimdeki fırtına duruldu Bir bilsen bana senden neler soruldu Ve şiirlerimle gönlümün sokaklarına kalp pazarı kuruldu Sözlerim buraya kadar gönlümün misafiri Teşekkürüne gerek yok biliyorum ben seni Sayfaya sevinçle döktüm ben bu sefer kalbimi Tek bir rica yeter ki unutma beni,yeter ki…………. 15.12.2008 Muhammed Murat TUTAR Copyright © 2008 18.12.2008 Bu kıtalar yazdığım 201 mısralık doğum günü şiirinin son bölümü.....Hediyem olsun sana Betül…. ![]() ![]() Konu rapper_skyman tarafından (12-18-2008 Saat 15:55 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
Doğum Günün Kutlu OLsun ***fenerli*** Betül!!!!
|
|
|
![]() ![]() ![]() İYİ Kİ DOĞDUN BETÜL ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Bir yıl daha bitti, ama sakin üzülme zaman çabuk geçiyor diye... Unutma ki herkes ayni şeyi yasıyor. Bu ıylın sonunda geriye baktığında umarım "harika bir yıldı" dersin.. Tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğimle.. Nice yıllara...Dogum günün kutlu olsun Betül... ![]() |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| LinkBack |
LinkBack URL |
About LinkBacks |
| Bookmark & Share |
Digg this Thread! |
Add Thread to del.icio.us |
Bookmark in Technorati |