Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Güncel Cafe icinde bilinmez yanlızlıklardayım konusu , bugün gene bir başkayım hayata gülümseyerek yastayım gündüzler oılmuş karanlık gene bilinmez yanlızlıklardayım bir rüzgar misali esiyoruz hayatta belki bir topraga fidan dikerez dünyada çözülmez bu yalanlarla bulmaca gene bilinmez ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
bugün gene bir başkayım
hayata gülümseyerek yastayım gündüzler oılmuş karanlık gene bilinmez yanlızlıklardayım bir rüzgar misali esiyoruz hayatta belki bir topraga fidan dikerez dünyada çözülmez bu yalanlarla bulmaca gene bilinmez yanlızlıklardayım hayat bir dag misali yankı yapar bugüne yarına yarınlarımıza hayat bir volkan misali yorulur ve patlatır ateşini yalanlara hayat bir defter misali doldurursun her karesini boşluklara yer vermezsin ama boş kalır herhecesi uçurum keranarına çıktım gezdim dag tepe toprak diyarları her nefeste yoklugu çektim içime gene bilinmez yanlızlıklardayım gülme bana ey kader gülme bana ey hayat ben istemedim karanlıgı ben istemedim topraga sarılmayı ben istemedim zifiri yalanları gene bilinmez yanlızlıklardayım |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| LinkBack |
LinkBack URL |
About LinkBacks |
| Bookmark & Share |
Digg this Thread! |
Add Thread to del.icio.us |
Bookmark in Technorati |