Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Güncel Cafe icinde Şarkılar yazamadım sana konusu , Bir eylül sabahıydı hatırlar mısın Ellerini tuttuğumda kavrulmuştu ellerim Yürümüştük şimdi asvalt olan o yolda şimdi anlatsam sana anlar mısın İlk hayallerim ilk gururumdun benim Yanındayken senin nasıl titrerdim Gezip ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
Bir eylül sabahıydı hatırlar mısın
Ellerini tuttuğumda kavrulmuştu ellerim Yürümüştük şimdi asvalt olan o yolda şimdi anlatsam sana anlar mısın İlk hayallerim ilk gururumdun benim Yanındayken senin nasıl titrerdim Gezip eğlenmek ne demekti Ben seninle rüyalarımda gezerdim Bir mayıs gecesiydi yıldızlara bakmıştık Ne çocuktuk çocukça hayaller kurmuştuk İleride bir yuva aman çoluk çocuk Birbirimize çok kötü alışmıştık Doksandokuzun yazına denk geldi Ayrılık rüzgarı derlerya o esti geçti Toprakmış adı;seni benden çok sevdi Sensizlik bana inan ölümden zor geldi Şarkılar yazamadım sana duymasın kuşlar Yoksun şimdi dinler mi bu dağlar taşlar Derdimi anlatsam akmaz mı yaşlar Sen olsan bu hayat yeniden başlar Taze Şiir:24/05/2007 Saat benim Pc ye göre 02:27 S.E.'den |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| LinkBack |
LinkBack URL |
About LinkBacks |
| Bookmark & Share |
Digg this Thread! |
Add Thread to del.icio.us |
Bookmark in Technorati |