Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Haydi Tanışalım icinde Anketi doldur herkes seni tanısın konusu , GüncelMekan.com üyelerinin kendilerini detaylı olarak tanıtabileceği bu konuya lütfen aşağıdaki anket sorularını yanıtlayarak cevap verin. Amacımız detaylı paylaşımdır! Lütfen doğru cevaplar verelim...! İlgisiz ve farklı mesajlar silinecektir. Soru 1: Asıl ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
GüncelMekan.com üyelerinin kendilerini detaylı olarak tanıtabileceği bu konuya lütfen aşağıdaki anket sorularını yanıtlayarak cevap verin. Amacımız detaylı paylaşımdır! Lütfen doğru cevaplar verelim...! İlgisiz ve farklı mesajlar silinecektir. Soru 1: Asıl isminiz nedir? Soru 2: Nereden katılıyorsunuz? Soru 3: GüncelMekan'ı nasıl keşfettiniz? Soru 4: Ne kadar süredir internet alemiyle içiçesiniz? Soru 5: Hobileriniz nedir? Soru 6: Fobileriniz nedir? Soru 7: Neden forumda bu ismi kullanıyorsunuz? Anlamı nedir? Soru 8: İnternette en çok ilginizi çeken şey nedir? Soru 9: Kendinizi kısaca anlatmanız gerekirse cevap ne olurdu? Soruları başlıklarıyla yanıtlamanız dilekleriyle. İlk cevap benden; |
|
|
|
Cevap1:ismim alper
cevap2:antalya cevap3:arkadaşlarım tavsiye etti cevap4:5 sene cevap5:bestforumtr,futbol, cevap6:köpeklerden korkarım cevap7:rap benim hayat felsefem rap benim ufkumu aydınlatan bir parıltı cevap8:sürekli güncellenen programlar.. güvenlik programları özellkle , ve güncel haberleri takip edebilmek... cevap9:mavi gözlü yakışıklı genç ![]() |
|
|
|
Soru 1:Mustafa Soru 2 :Giresun Soru 3:OR@L'ın sayesinde Güncelmekan'a geldim Soru 4:2004 den beri Soru 5:Futbol-FM-Ekonomi Soru 6:Fobim yok Soru 7 SkyReader Bu nicki seçmemin nedeni: Anlamının gözyüzü okuyucu olmasından dolayıdır. Soru 8:Mistik konular Soru 9:Hırslı,başarıdan hoşlanan,sakin |
|
|
|
Cevap1:herqele
cevap2:ankara cevap3:gecerken cevap4:6 sene cevap5:sürtmek-pc-bilardo cevap6:benlik savaslarından cevap7:kişilik meselesi cevap8:valla bilgim dahilinde oldugundan nette dolasıp yenı bısıler katmak zewk verır cevap9:herqele varsa otesı beri gele |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| LinkBack |
LinkBack URL |
About LinkBacks |
| Bookmark & Share |
Digg this Thread! |
Add Thread to del.icio.us |
Bookmark in Technorati |