Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
İlahiler, Dini Videolar ve Dini Şiirler icinde Bana Namaz Kılmaz Diyen [ Şiir ] konusu , BANA NAMAZ KILMAZ DİYEN Bana namaz kilmaz diyen Ben kilarım namazimi Kilarisam kilmazisam Ol Hak bilir niyazimi Hak'tan ayri kimse bilmez Kafir müselman kimdürür Ben kilarim namazimi Hak geçirdiyse nazimi ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
BANA NAMAZ KILMAZ DİYEN
Bana namaz kilmaz diyen Ben kilarım namazimi Kilarisam kilmazisam Ol Hak bilir niyazimi Hak'tan ayri kimse bilmez Kafir müselman kimdürür Ben kilarim namazimi Hak geçirdiyse nazimi Ol nazi dergahtan geçer Ma'ni sarabindan içer Hicabsiz can gözüm açar Kendisi siler gözümü Gizli sözü serheyleyip Türlü nükteler söyleyip Degme arif serhetmeye Bu benim gizli razimi Sözüm ma'nisine erin Bi-nisandan haber verin Dertli asiklara sorun Bu benim dertli sözümü Dost isteyen gelsin bana Göstereyim dostu ona Budur sözüm önden sona Ben bilirim kend’özümü Yunus simdi söyle sözün Münkir ister istemesin Pisir kurtar kendi özün Arifler tatsin tuzunu ***Yunus Emre*** |
|
|
|
SaoL Kardeşim
|
| LinkBack |
LinkBack URL |
About LinkBacks |
| Bookmark & Share |
Digg this Thread! |
Add Thread to del.icio.us |
Bookmark in Technorati |