Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
İlahiler, Dini Videolar ve Dini Şiirler icinde Çok Güzel 2 Tane Şiir konusu , "Ol"duk bir soluk esti “ol” diye dayanılmaz ıssızlığında yokluğun “ol” diye “ol” diye yankılandı yoklukta soluk deldi gümbür gümbür ıssızlığı yok oldu yoklukta yokluk yıldızlarla donandı gökyüzü sen oldun ben ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
"Ol"duk
bir soluk esti “ol” diye dayanılmaz ıssızlığında yokluğun “ol” diye “ol” diye yankılandı yoklukta soluk deldi gümbür gümbür ıssızlığı yok oldu yoklukta yokluk yıldızlarla donandı gökyüzü sen oldun ben oldum biz olduk Bülent ECEVİT 1997 NOT: Ecevit bu şiiri Kur'an-ı Kerim'deki Yasin Suresi'nden esinlenerek yazmış. Özgeçmiş bir boşluktan bir boşluğa bir cam bardağa dolmuşum cam bardakta su olmuş sudan içmiş can olmuşum görünmezden cana bir kumaş örülmüş kumaşa bürünmüş beden olmuşum bir varmış bir yokmuş iki boşluk arası bir rüyalık alemde sen ben olmuşum Bülent ECEVİT 1993 Ecevit'in sufi yönü olduğu söylenir ve bilinir, bu 2 şiir de bunun ürünü olsa gerek. |
|
|
|
Evet Bencede Öyle Bir Sitede Gezerken Rastladım Dün Dedim Açayım Bari Konu
![]() |
| LinkBack |
LinkBack URL |
About LinkBacks |
| Bookmark & Share |
Digg this Thread! |
Add Thread to del.icio.us |
Bookmark in Technorati |