Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
İlahiler, Dini Videolar ve Dini Şiirler icinde Sana Yöneldim. konusu , Bolca verdin gönül aşımı aşkinla sel ettin şu göz yaşımı hiç kimseye eymediyim başımı yanlız sana eydim sana yöneldim beşer kazanında piştim pişeli kimi üzgün gördüm kimi neşeli kimi döner ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
Bolca verdin gönül aşımı aşkinla sel ettin şu göz yaşımı hiç kimseye eymediyim başımı yanlız sana eydim sana yöneldim beşer kazanında piştim pişeli kimi üzgün gördüm kimi neşeli kimi döner durur aşka düşeli pervaneler gibi sana yöneldim saray dedikleri yapılar gördüm arkası karanlık kapılar gördüm mezar taşlarında tapular gördüm mülk senindir dedim sana yöneldim bir ana serçenin iç güdüsünde tavus kuşlarının ince süsünde nice örümceyin ak örtüsünde hep seni gördüm sana yöneldim kul gördüm kuluna haset çekmede kin tohumu nesil nesil ekmede bir yudum su verince başa kakmada muhaç etme dedim sana yöneldim kulunu hor görür üstten bakardım bir söz ile nice gönül yıkardım zülmün neşterine arka çıkardım şimdi hicabımla sana yöneldim ne yaralar gördüm ilaç kar etmez ne hastalar gördüm gecesi bitmez yinede sabr eder isyana gitmez hayran hayran bakıp sana yöneldim taş yürekler gördüm kurşunlar delmez yüz adım giderim bir adım gelmez vemiyen verenin halinden bilmez bilen bilir dedim sana yöneldim gördüm daha nice yoldan sapanlar dünya malın putlaştırıp tapanlar haram harmanında hasat yapanlar halime şükredip sana yöneldim insan karıncaya hükmeder sandım birgün bir yuvaya gizlice indim rızkına saygıyı görünce dondum nice ibret ile sana yöneldim zor günde çareyi sende bulanlar peşinden şeytana ortak olanlar ölçüde tartıda yalan dolanlar şahit ola ola sana yöneldim komşu kapısını usılca vurdum açmıdır tokmudur gizlice sordum iki lokmam varsa birini verdim rızanı almaya sana yöneldim evlatmış dünyada mürüvvet tacı o tacı kaybetmek en büyük acı sabır buyurmuşsun onun ilacı oda sende diye sana yöneldim çektim gözlerimden gaflet tülünü neyleyim mevsimlik dünya gülünü dilerim kulunun ahir çölünü gül gülistan eyle diye sana yöneldim rızan için karşılıksız verenler rızan için gönüllere girenler müjdelenmiş kalp gözünden görenler müjdemi almaya sana yöneldim bilmedim verdiyin can kıymetini bir nefes sağlığın has kıymetini gerçi yüzüm yok ya o nimetini yinede ver diye sana yöneldim |
| LinkBack |
LinkBack URL |
About LinkBacks |
| Bookmark & Share |
Digg this Thread! |
Add Thread to del.icio.us |
Bookmark in Technorati |
Furl this Thread! |