Netindir

Net-İndir

Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu

İstanbul Kıyamet Vakti-İKV 2.2.0 Güncellemesi İndir Download Yükle Kur

İstanbul Kıyamet Vakti icinde İstanbul Kıyamet Vakti-İKV 2.2.0 Güncellemesi İndir Download Yükle Kur konusu , Alıntı: YİĞİTBEY ´isimli üyeden Alıntı bütün güncellemeleri kurdunuz mu forumda bütün güncellemeler var hepsini kurup ikv 2.0 linklerindeki ikv yi kurduğunuza emin olun. yiğitbey dediğiniz gibi güncellemeleride kurdum ok ama ...

Geri git   Netindir >
..:: Oyun Arşivi & Games ::..
> Online Oyunlar > İstanbul Kıyamet Vakti

Anlık İletiler Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #6 (permalink)  
Alt 07-10-2008
Yeni Üye

Alıntı:
YİĞİTBEY´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bütün güncellemeleri kurdunuz mu forumda bütün güncellemeler var hepsini kurup ikv 2.0 linklerindeki ikv yi kurduğunuza emin olun.
yiğitbey dediğiniz gibi güncellemeleride kurdum ok ama sabah kurup ouynuyorum akşam açmaya kalktığımda açılmıyo lütfen yardımcı olurmusunuz... teşekkür ederim...
  #7 (permalink)  
Alt 07-11-2008
V0L UP
Thumbs up

Alıntı:
gokceece´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
yiğitbey dediğiniz gibi güncellemeleride kurdum ok ama sabah kurup ouynuyorum akşam açmaya kalktığımda açılmıyo lütfen yardımcı olurmusunuz... teşekkür ederim...
Server dolu olduğunda giremiyor olabilirsiniz malum akşam herkez işten geliyor ve oyuna giriyor dolayısıyla oyunda doluyor "Çok Kalabalık" yazab serverlara giremeye bilirsiniz Plus paketiniz yok.Ama yinede bazı "Çok Kalabalık" serverlara giriş yapılabilir eğer server Full değilse diğer türlü "Kalabalık veya "Tenha" yazan serverlara sorunsuz girebilirsiniz.
  #8 (permalink)  
Alt 07-20-2008
Yeni Üye

Msn adresi vermek yasaktır Ekliyim msn den yardımcı olurmusunuz...
  #9 (permalink)  
Alt 07-20-2008
Yeni Üye

sunucuya ulaşamıyor hatası veriyoda
  #10 (permalink)  
Alt 07-20-2008
V0L UP

Alıntı:
kraltoto´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sunucuya ulaşamıyor hatası veriyoda
oyunun 2.0 linklerini kurduğunuzdan vede bütün güncelleştirmeleri yaptınığınzdan emin misiniz güncelleştirlemer ve linkler forumda mevcuttur.