Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Komik Resimler icinde Mutlu olmanın 17 altın kuralı konusu , 1-Hedeflerin olsun ve peşlerini hiç bırakma 2- yüzünden gülümsemeyi hiç eksik etme 3- mutluluğunu başkalarıyla paylaş 4- ihtiyacı olanlara yardım et 5 - içindeki yaramaz çocuğu kaybetme 6- senden farklı ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
1-Hedeflerin olsun ve peşlerini hiç bırakma ![]() 2- yüzünden gülümsemeyi hiç eksik etme ![]() 3- mutluluğunu başkalarıyla paylaş ![]() 4- ihtiyacı olanlara yardım et ![]() 5 - içindeki yaramaz çocuğu kaybetme ![]() 6- senden farklı olanlarla da geçinmeyi iyi bil ![]() 7 - espiri anlayışını kaybetme ![]() 8 - affetmeyi öğren ![]() 9 - az sayıda ama gerçek dostlar edin ![]() 10 - ekip çalışmalarında aktif ol ![]() 11 - ailenle eğlenmeye zaman ayır ![]() 12 - her zaman güvenli ve gurulu ol ![]() 13 - senden güçsüzlere hoşgörülü ol ![]() 14 - arada bir coşmasını da bil(aşırıya kaçmadan tabi) ![]() 15 - işlerini aksatma ![]() 16 - cesur ol ![]() 17 - ve parayı herşeyin üstünde tut MA! |
|
|
cok sagol super resimler |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| LinkBack |
LinkBack URL |
About LinkBacks |
| Bookmark & Share |