Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Komik Yazılar icinde YıL 2050 İşte BestForumTR konusu , YIL 2050 SkyReader forumumuzun Dedesi *********************************************** Admin dede yeni açtığım konuya bak nasıl olmuş? -ßen bu konuyu 40 sene önce açmıştım, kilitliyorum! ************************************************ (Yaşlılık İşte Naparsın) OR@L :"takma dişler" ile ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
YIL 2050 SkyReader forumumuzun Dedesi ![]() *********************************************** Admin dede yeni açtığım konuya bak nasıl olmuş? -ßen bu konuyu 40 sene önce açmıştım, kilitliyorum! ************************************************ (Yaşlılık İşte Naparsın) OR@L :"takma dişler" ile ilgili bi konu açıcam +65 bölümüne mi açıyım yoksa sağlık bölümüne mi? YİĞİTBEY: Neeeeee kablo fişler miiiiiiiiiiiiiiii? Ne işi var kablo fişlerin sağlık bölümündeeeeeeeeeeee ??? OR@L:Takma dişler diyorummmm takma dişleeeerrrrrrrrrrrr! YİĞİTBEY: Ne bağırıyosun canım karşında sağır mı var?! ************************************************ ANKET: Türkiye AB'ye girmeli mi? a) Evet b) hayır ************************************************ ANKET: Sizce en iyi huzur evi hangisi? ************************************************ FORUM İÇİ OYUNLAR: Alttaki üyenin torununun ismini tahmin edelim. ************************************************ FC'nin Yeni forumLarı - +65 -Hey Gidi Gençlik ************************************************* ( Eeeee yaş ilerleyince bunama vakaları görülmeye başlar üyelerde) SkyReader: az önce açtığın konuyu çok beğendim çok güzel. SkyWriter: Ne konusu? ßen konu mu açmışım? SkyReader: Evet az önce açmışsın ya! SkyWriter: Nereye açmışım? SkyReader: foruma açmışsın. SkyWriter: Hangi foruma? SkyReader: ßizim foruma canımm. SkyWriter: Ne olmuş bizim foruma? SkyReader:Yaww konu açmışsın dedim ya! SkyWriter: kim açmış? SkyReader: Yok bişey !!! ************************************************** * bestforumtr 2050 yılı albümü ![]() tatlı bela ,NesLiHaN,prenses,betül ![]() ![]() YİĞİTBEY ![]() ![]() OR@L ![]() vee Sooon oLarakda SkyReader ![]() arkadaşlar şaka anlayışınıza güvenerek böyle bi konu açtım inşallah beğenirsiniz ![]() |
|
|
|
harika olmusş walla çokk begendim canım ellerine klavyene saglık
![]() ![]() |
|
|
|
eline saglik guzel olmus
![]() |
![]() |
| Seçenekler | |