Netindir

Net-İndir

Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu

komik fıkralar 4 (MALESEF SON)

Komik Yazılar icinde komik fıkralar 4 (MALESEF SON) konusu , su aygırı bir adam bir komşusunu mahkemeye vermiş. Hakim sorar bu adamı niye mahkemeye verdin? adam hemen cevap verir bana su aygırı dedi. Nezaman diye sorar hakim: adam 1 yıl ...

Geri git   Netindir >
..:: Genel & Eğlence & Muhabbet & Ciddi Konular ::..
> Komikler > Komik Yazılar

Anlık İletiler Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 03-10-2008
Usta Üye

Standart komik fıkralar 4 (MALESEF SON)

su aygırı
bir adam bir komşusunu mahkemeye vermiş. Hakim sorar bu adamı niye mahkemeye verdin? adam hemen cevap verir bana su aygırı dedi. Nezaman diye sorar hakim: adam 1 yıl önce der. Hakim peki niye şimdi mahkemeye verdin diye sorar adam su aygırının ne olduğunu bu gün öğrendim der

sıra sanada gelecek

bir gün temel bi kadınla evlenip daha sonrada yurt dısına cıkmak zorunda kalır orda en az iki hafta kalacagını söleyerek evden ayrılır bunu fırsat bilen karısı eve alır ve yaklasık hergün beraber olur ama temelin yurt dısında işi erken bittigi için eve erken döner ve eve geldigi zaman karısının eve adam alıdıgını gorurve hemen tabancasını cıkararakl adamı vururve tam kendini vuracakken karısı dur temelim yapma der temel iste sen sus kaltak sıra sanada gelecek der
temel ile papağanı
bir gün temel papağanıyla maça gitmiş.o sırada bir şişko sahaya çıkmış.temel bağırıyormuş:''şişko çıktı sahaya şişko çıktı sahaya''diye bağırmış.papağan bunu ezberlemiş.kaleci topu sıyırmış temel yine''sıyırdı geçti gitti sıyırdı geçti gitti''demiş.papağan bunu da ezberlemiş.maç bitmiş eve geliyoalarmış.denize uçak düşmüş temel yine bağırmaya başlamış''benzini bitti düşttü benzini bitti düştü''diye papağan bunuda ezberlemiş.eve gelmişler.temelin karısıda şişkoymuş.papağan başlamış''şişko çıktı sahaya şişko çıktı sahaya''diye.kadın terliği fırlatmış papağana.papağan''sıyırdı geçti gitti sıyırdı geçti gitti''demiş.kadın sinirinden bayılmış.yine papağan demiş ki''benzini bitti düştü benzini bitti düştü''buradan TUTAR ailesine tşkler
ucak düşmesi

bir gün temel ingiliz ve alman ucaga binmişler.ucakta arıza olmus.bunlar atlamak zorunda kalmışlar. İlk önce alman atlayacakmış.basket topunu atmış ve ardından kendisi atlamış.Aşağıda ağlayan bir cocuk görmüş.alman sormuş
-ne oldu niye ağlıyorsun. demiş
çocuk:kafama baske topu düştüde onun için demiş.
daha sonra ingiliz tenis topunu atıp kendide atlamış. asağıda ağlayan bir çocuk görmüş.ne oldu diye sormuş.
çocuk:kafama tenis topu düştüde o yüzden ağlıyorum demiş.
sıra temele gelmis temel bombayı atmış ve ardından kendide atlamış.aşağıda gülen bir çocuk görmüş ne oldu niye gülüyorsun demiş.
çocuk:bir osturdum karşıdaki bina patladı demiş.
Öleceği Varsa Ölür
Seksenlik dedde doktordadır ve doktora yakında evleneceğini söyler.
Peki gelin hanım kaç yaşında? diye sorar doktor.
Otuz falan der dede.
Ama bu sakıncalı bir durum der doktor.
Bunun üzerine dede: Ne yapalım doktor bey öleceği varsa ölür haspa.