Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Komik Yazılar icinde Abi kardeş diyalogları konusu , >>- aabiii, burda cips vardı nooldu..? >> >>- yedim. >> >>- e burda kurabiyeler vardı..? >> >>- onlarıda yedim. >> >>- yaa kolayı nereye koyduun? >> >>- içtim. >> >>- ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
>>- aabiii, burda cips vardı nooldu..? >> >>- yedim. >> >>- e burda kurabiyeler vardı..? >> >>- onlarıda yedim. >> >>- yaa kolayı nereye koyduun? >> >>- içtim. >> >>- boşanda semerini yebe yuh! burda yarım bi çukulata var yiyorum ona göre >> >>- yiyemezsinkiii yaladım ben onu >> >>------------------------------------------------------ >> >>- abi çay bardakları nerdee...? >> >>- ulan bide evin kızı olucaksın, hayret bişey yaa!!! >> >>- ya söylesenee.. >> >>- tuvalete bak rezarvuarı içindeydi enson >> >>- e hani yok burdaa.. >> >>------------------------------------------------------ >> >>- abi ojemi gördünmüü.. >> >>- ben sürüyorum şindi bidakka. kurusun rütuş yapıp vericem >> >>manyakmısın >>kızım >> >>sen ne biliym ben senin ojeni...! >> >>------------------------------------------------------ >> >>- ya abii fırın nasıl açılıyodu??? >> >>- açıl susam açıl diyosun açılıyo. >> >>------------------------------------------------------ >> >>- saçımı kestirdim baak nasıl olmuş >> >>- g.t üme benzemişsin. >> >>- yaa anne g.t üme benzemişsin diyoo >> >>- öyle mi dedim pardon g.t üme hakaret etmişim.. >> >>- ya annneeee! >> >>------------------------------------------------------ >> >>- baak kaşlarımı aldırdım nasıl olmuuş >> >>- yuh alna baak atatürk hava limanı gibi >> >>- böhüüüü >> >>------------------------------------------------------ >> >>- ciyaaak örümceekkkk anneciimm! >> >>- spidermanın posterini odana asarsın >>ama. >> >>------------------------------------------------------ >> >>- abi saç kurutma makinesini gördünmüüüü >> >>- valla tost makinesiyle sevişiyodu enson. >> >>- bikerede doğru cevap ver bee >> >>- tamam be yedim. >> >>- bak buna inanırım işte. >> >>------------------------------------------------------ >> >>- kimdi o ? >> >>- kim kimdi? >> >>- arayan >> >>- ne zaman? >> >>- demin telefonda konustugun kimdi diyorum lafi dolastirma >> >>- osman >> >>- hmm. osman senin 1.90'a 90 bi abin oldugunu bilio mu? >> >>- ee bilmese de olur bence >> >>- hmm. >> >>------------------------------------------------------ >> >>- biricik kardesim benim dunyanin en guzel kizkardesi cinimm.. - param yok, su getiremem, bakkala gidemem ders calisiom >> >>- allah cezani vermesin ben >>istemesem seni yapmiyolardi ama >> >>------------------------------------------------------ >> >>- kalk yemek isit bana hadi kos kos kos firla >> >>- ya bi gun de kendin yap bi isini ya, allahim neydi gunahim >> >>- ne? yarin gece cikmak istemio musun? >> >>- dolma mi tavuk pilav mi? >> >>------------------------------------------------------ >> >>- kız git bana hede hodo al getir bakkaldan >> >>- getirmem >> >>- getir lan >> >>- getirmem kendin al >> >>- doverim >> >>- dovemezsin >> >>- doverim >> >>- dovemezsin >> >>- gidiklarim >> >>- hangi bakkal demistin abi |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| LinkBack |
LinkBack URL |
About LinkBacks |
| Bookmark & Share |
Digg this Thread! |
Add Thread to del.icio.us |
Bookmark in Technorati |