Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Komik Yazılar icinde Kizlar Kamyon ŞofÖrÜ Olursa... konusu , -yolların ustasıyım,röflenin hastasıyım -gaz fren şanzuman, manikürsüz halim duman -sen batan güneş, ben yollarda kremşanti -miras değil sevgilim hediye etti güzelim -bir sana hastayım, diyete girdim yastayım -kulağıma takarım küpe, ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
-yolların ustasıyım,röflenin hastasıyım
-gaz fren şanzuman, manikürsüz halim duman -sen batan güneş, ben yollarda kremşanti -miras değil sevgilim hediye etti güzelim -bir sana hastayım, diyete girdim yastayım -kulağıma takarım küpe, geçemez beni hiç bir züppe -torpidonda aseton yoksa güzelim, mühim değil ben mazotlada silerim -nazar etme ne olur evlen seninde olur -Rujum biter yollar bitmez.. -makyaj çantam yanımda, içindekileri dizerim..sakın beni geçmeyin hepinizi çizerim -bir makyaj yapmaya doyamadım, birde sana -saçlarımı savururum, güneş gibi kavururum..beni sollarsan eğer, arabana vururum -makyaj çantamda cımbız,merak mı edersin bu ne hız sakın geçmeyi deneme..seni toza boğar bu kız.. dünya dikenli bi hayat,bayan şoförsem bende mi kabahat.. yollar gidişime, beyler duruşuma hasta.. burası kamyonun arkası...bu yazıyı okuyabiliyosan çok yaklaştın demektir vıdı vıdı yapma geçeceksen geç, topuklu terlik mi düz terlik mi birini seç.. (geçince fırlatıcamda) senin hızın kadar benim havam vaar.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| LinkBack |
LinkBack URL |
About LinkBacks |
| Bookmark & Share |
Digg this Thread! |
Add Thread to del.icio.us |
Bookmark in Technorati |