Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Komik Yazılar icinde büyüyünce admin olcam:) konusu , baba - efendim yavrum - ben büyüyünce admin olcam - o ne lan almiyim ayağımın altına seni, ananın sülalesine çektin sen bi tutam benden yokki sende, hadeee odana çabuk - ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
baba - efendim yavrum - ben büyüyünce admin olcam - o ne lan almiyim ayağımın altına seni, ananın sülalesine çektin sen bi tutam benden yokki sende, hadeee odana çabuk - ama baba - anne - söyle olum - ben büyüyünce admin olcam - ahhh ahh budamı gelicekti başımıza, yaşlanınca aç kalıcaz aç, bi mok olmaz sizden hep babanın sülalesine çektin offf offff büyüt okut gelsin bize admin olcam desin - abla - gene ne var beee - ben büyüyünce admin olcam - ben izin veriyorum ama benide en ... üye yapacan olurmu? - Hönkk… Okulda - ya evdekilere admin olcam dedim büyüyünce - eeee ne dediler - babam katil olmasın, annem aç kalmasın, ablamda ... olmasın diye vazgeçtim, - eee peki ne olcan büyüyünce - galiba bu gidişle hiçbi mok olamicam |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| LinkBack |
LinkBack URL |
About LinkBacks |
| Bookmark & Share |
Digg this Thread! |
Add Thread to del.icio.us |
Bookmark in Technorati |