Netindir

Net-indir

Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu

Çocuktan Al Haberi :)

Komik Yazılar icinde Çocuktan Al Haberi :) konusu , BİR GÜN ANNE / BABA OLUNCA NELER YAPACAKSIN? -Bir şey yapmayacağım. Baba bir şey yapmaz ki, anne yapar her şeyi. (Arda, 8 yaşında) -Bende kızıma odanı topla diye bağıracağım ama ...

Geri git   Netindir > ..:: Genel & Eğlence & Muhabbet & Ciddi Konular ::.. > Komikler > Komik Yazılar

Forum Kuralları Bize Ulaşın İletiler Kayıt ol Yardım Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 05-16-2008
Usta Üye
Standart Çocuktan Al Haberi :)

BİR GÜN ANNE / BABA OLUNCA NELER YAPACAKSIN?
-Bir şey yapmayacağım. Baba bir şey yapmaz ki, anne yapar her şeyi. (Arda, 8 yaşında)
-Bende kızıma odanı topla diye bağıracağım ama toplamazsa kendisi bilir, belki zor geliyor olabilir çünkü ( aybüke, 6 yaşında)
-Orasını söyleyemem ( yaprak, 7 yaşnda)

BIR EVLİLİĞİ, SONSUZA KADAR SÜRDÜRMEK İÇİN NE GEREKİR?
-Karının poposu kamyon gibi olsa da, ona çok güzelsin demek gerekir ( Hasan, 10 yaşında )
Dünyanın sonuna kadar mı? Çok uzun olmaz mı? (ışıl, 6 yaşında)
Bol bol çocuk yapmak gerekebilir çünkü çocuk olunca zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın
( peri, 7 yaşında)

KÜRESEL ISINMA NE DEMEK?
Bilmiyorum ama insanlar gene çok kötü bir şey yapmışlar demek. ( fıratcan, 7 yaşında)
Buzlar eriyecek demek ama bizim dipfrizli buzdolabımız olduğu için yine de buzumuz olabilir(görkem, 6 yaşında)
Ya çok soğuk olsun yada çok sıcak olsun. Bence sıcak olsun denize girip serinleyebiliriz. O yüzden küresel ısınmadan zarar gelmez. ( Rasim, 6 yaşında)
Türkiye’nin imzalaması gereken bir şey var. İmzalamadığı için Avrupa birliğine almayacaklar. Almazlarsa almasınlar. (güneş, 9 yaşında)

EKONOMİK SORUN NE DEMEKTİR?
-Komik komik sorunlar işte, kafaya takmaya gerek yok ki. (doğa, 8 yaşında)
-Başbakanımız güzel bir başbakanlık yapamıyor demek ( kumru, 8 yaşında)
-Para hiçbir şeye yetmezse böyle olur ( ayşecan, 6 yaşında)
-Bazı sorunlar var, onları ne yapsan halledemezsin. Dayımların ekonomik sorunu var,boşanacaklar galiba. Ama yengem çok müsrif bir insan olduğu için hak ediyor (alize, 8 yaşında)

BIR KIZLA BIR ERKEK ÇIKTIKLARI ZAMAN NELER YAPARLAR?
-Biriyle çıkmak çok eğlenceli..Aslında yeterince sabırla dinleyebilirseniz, erkekler bazen güzel konuşuyorlar. ( Gamze, 8 yaşında. )
-Hep konuşurlar. Acıkırlarsa yemek yiyebilirler. Ama bence öpüşseler güzel olur. ( neva, 8 yaşında)
-Bütün paraları erkek öder. Kızı eve bırakır. Sonra internette konuşmaya devam ederler (özgün, 9 yaşında)
-İlk randevuda birbirlerine yalan söylerler. Ama bu yalanlar ikinci kez buluşmak isteyecek kadar ilginç olmalı ( Metin, 10 yaşında)

TELEVİZYON İZLEMEK FAYDALI MIDIR?
-Ben çok faydasını görüyorum. Babamın bile bilmediği yeni kelimeler öğreniyorum. Bazılarını öğrenmesem daha iyiymiş ama ben öyle düşünmüyorum, lazım olabilir ileride. (mert, 7 yaşında)
-Hiçbir şey uyumak kadar faydalı olamaz. (ali, 6 yaşında)
-Faydalıdır çok kariyer yapabilirsin (Umay, 8 yaşında)
-Faydalıdır ama sadece bakarsan bir faydasını göremezsin. ( aleyna, 7 yaşında)

KİMİNLE EVLENECEGİNİZE NASIL KARAR VERİRSİN?
-Buna biz karar veremeyiz, Allah bunları önceden ayarlamıştır. Biz de kime takılacaksak, bir gün yolda yürürken karşımıza çıkar. (Zeynep, 10 yaşında.)
-Önce boyuna posuna bakarım,yakışıklıysa evlenirim yakışıklı değilse düşünürüm ( ayşecan, 6 yaşında)
- önce tatile çıkarım. Eğlenceli bulmazsam evleneceğimi sanmıyorum. ( barış, 9 yaşında)
-çok düşünürsem karar veremem,hemen karar veririm (Büşra,8 yaşında)
-dekolte giymeme kızıyor mu diye bakarım (sezgi, 8 yaşında)
-Bu kız güzel çocuk doğurabilir mi diye bakıyorum. Bizim sınıftaki Birgül çok güzel bir kız olduğu için güzel çocuk doğurabilir. Herkes onunla evlenmek ister. ( özgün, 9 yaşında)
-hiç böyle bir karar vereceğimi sanmıyorum. Zaten babam beni kimselere veremez. (nesil, 7 yaşında)

ANNENİ NEDEN SEVİYORSUN?
-Hayır hiç bile. (ömer, 9 yaşında)
-Benim annem hiç dayakçı bir kadın değildir (izlem, 7 yaşında)
-Çünkü beni seveni ben de severim. ( cihan, 8 yaşında)
-Babam bazen uyumaya çağırıyor annem de işim var diye gitmeyebiliyor. Böyle kararlı olunca çok seviyorum (boran, 9 yaşında)

#2 (permalink)  
Alt 05-24-2008
Bayan Üye

tşk çok komik yaaa

tşk çok komik

koptum yha kim bu çocuklar