Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu
Komik Yazılar icinde Çocuktan Al Haberi :) konusu , BİR GÜN ANNE / BABA OLUNCA NELER YAPACAKSIN? -Bir şey yapmayacağım. Baba bir şey yapmaz ki, anne yapar her şeyi. (Arda, 8 yaşında) -Bende kızıma odanı topla diye bağıracağım ama ...
|
|||||||
| Forum Kuralları | Bize Ulaşın | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
BİR GÜN ANNE / BABA OLUNCA NELER YAPACAKSIN?
-Bir şey yapmayacağım. Baba bir şey yapmaz ki, anne yapar her şeyi. (Arda, 8 yaşında) -Bende kızıma odanı topla diye bağıracağım ama toplamazsa kendisi bilir, belki zor geliyor olabilir çünkü ( aybüke, 6 yaşında) -Orasını söyleyemem ( yaprak, 7 yaşnda) BIR EVLİLİĞİ, SONSUZA KADAR SÜRDÜRMEK İÇİN NE GEREKİR? -Karının poposu kamyon gibi olsa da, ona çok güzelsin demek gerekir ( Hasan, 10 yaşında ) Dünyanın sonuna kadar mı? Çok uzun olmaz mı? (ışıl, 6 yaşında) Bol bol çocuk yapmak gerekebilir çünkü çocuk olunca zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın ( peri, 7 yaşında) KÜRESEL ISINMA NE DEMEK? Bilmiyorum ama insanlar gene çok kötü bir şey yapmışlar demek. ( fıratcan, 7 yaşında) Buzlar eriyecek demek ama bizim dipfrizli buzdolabımız olduğu için yine de buzumuz olabilir(görkem, 6 yaşında) Ya çok soğuk olsun yada çok sıcak olsun. Bence sıcak olsun denize girip serinleyebiliriz. O yüzden küresel ısınmadan zarar gelmez. ( Rasim, 6 yaşında) Türkiye’nin imzalaması gereken bir şey var. İmzalamadığı için Avrupa birliğine almayacaklar. Almazlarsa almasınlar. (güneş, 9 yaşında) EKONOMİK SORUN NE DEMEKTİR? -Komik komik sorunlar işte, kafaya takmaya gerek yok ki. (doğa, 8 yaşında) -Başbakanımız güzel bir başbakanlık yapamıyor demek ( kumru, 8 yaşında) -Para hiçbir şeye yetmezse böyle olur ( ayşecan, 6 yaşında) -Bazı sorunlar var, onları ne yapsan halledemezsin. Dayımların ekonomik sorunu var,boşanacaklar galiba. Ama yengem çok müsrif bir insan olduğu için hak ediyor (alize, 8 yaşında) BIR KIZLA BIR ERKEK ÇIKTIKLARI ZAMAN NELER YAPARLAR? -Biriyle çıkmak çok eğlenceli..Aslında yeterince sabırla dinleyebilirseniz, erkekler bazen güzel konuşuyorlar. ( Gamze, 8 yaşında. ) -Hep konuşurlar. Acıkırlarsa yemek yiyebilirler. Ama bence öpüşseler güzel olur. ( neva, 8 yaşında) -Bütün paraları erkek öder. Kızı eve bırakır. Sonra internette konuşmaya devam ederler (özgün, 9 yaşında) -İlk randevuda birbirlerine yalan söylerler. Ama bu yalanlar ikinci kez buluşmak isteyecek kadar ilginç olmalı ( Metin, 10 yaşında) TELEVİZYON İZLEMEK FAYDALI MIDIR? -Ben çok faydasını görüyorum. Babamın bile bilmediği yeni kelimeler öğreniyorum. Bazılarını öğrenmesem daha iyiymiş ama ben öyle düşünmüyorum, lazım olabilir ileride. (mert, 7 yaşında) -Hiçbir şey uyumak kadar faydalı olamaz. (ali, 6 yaşında) -Faydalıdır çok kariyer yapabilirsin (Umay, 8 yaşında) -Faydalıdır ama sadece bakarsan bir faydasını göremezsin. ( aleyna, 7 yaşında) KİMİNLE EVLENECEGİNİZE NASIL KARAR VERİRSİN? -Buna biz karar veremeyiz, Allah bunları önceden ayarlamıştır. Biz de kime takılacaksak, bir gün yolda yürürken karşımıza çıkar. (Zeynep, 10 yaşında.) -Önce boyuna posuna bakarım,yakışıklıysa evlenirim yakışıklı değilse düşünürüm ( ayşecan, 6 yaşında) - önce tatile çıkarım. Eğlenceli bulmazsam evleneceğimi sanmıyorum. ( barış, 9 yaşında) -çok düşünürsem karar veremem,hemen karar veririm (Büşra,8 yaşında) -dekolte giymeme kızıyor mu diye bakarım (sezgi, 8 yaşında) -Bu kız güzel çocuk doğurabilir mi diye bakıyorum. Bizim sınıftaki Birgül çok güzel bir kız olduğu için güzel çocuk doğurabilir. Herkes onunla evlenmek ister. ( özgün, 9 yaşında) -hiç böyle bir karar vereceğimi sanmıyorum. Zaten babam beni kimselere veremez. (nesil, 7 yaşında) ANNENİ NEDEN SEVİYORSUN? -Hayır hiç bile. (ömer, 9 yaşında) -Benim annem hiç dayakçı bir kadın değildir (izlem, 7 yaşında) -Çünkü beni seveni ben de severim. ( cihan, 8 yaşında) -Babam bazen uyumaya çağırıyor annem de işim var diye gitmeyebiliyor. Böyle kararlı olunca çok seviyorum (boran, 9 yaşında) |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|