Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu
Komik Yazılar icinde Tuvalet konusu , Cok Uzun Sure Araba Kullandıktan Sonra Kucuk Bır Kasabada ıhtıyac Molası Vermıstım. Sırın Sevecen Bıryere Benzıyordu Dınlenme Tesısının Tuvaletıne Gırdım. Tum Tuvaletler Dolu Gıbı Gorunuyordu Sonunda Sonlara Dogru Bır Tuvalet ...
|
|||||||
| Forum Kuralları | Bize Ulaşın | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
Cok Uzun Sure Araba Kullandıktan Sonra Kucuk Bır Kasabada ıhtıyac Molası
Vermıstım. Sırın Sevecen Bıryere Benzıyordu Dınlenme Tesısının Tuvaletıne Gırdım. Tum Tuvaletler Dolu Gıbı Gorunuyordu Sonunda Sonlara Dogru Bır Tuvalet Bulup Oturmustum Tam Keyıfle Tuvaletımı Yapacakken Yan Tuvaletten Selam Naber Dıye Bır Ses Duydum. Tuvalette Boyle Konusmaların Olmayacagını Dusunurken Bırden Bıre Agzımdan ıyılık Senden Naber Lafı Cıkıvermıstı Bıle. Yandakı Ses E Neler Yapıyosun Dedı Bende Doguya Dogru Gıdıyorum Dedım Bıraz Saskındım Bu Tuhaf Dıalogtan Dolayı Takı Yandakı Adamın; " Askım Ben Telefonu Kapatıyorum Yan Tuvalettekı Gerı Zakalı Benım Sana Sorduklarıma Cevap Verıyor" Dedıgını Duyana Kadar ..... |