Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Komik Yazılar icinde Yazili Soru Ve CevapLari konusu , Yazılı soruları ve öğrencilerden verilen ilginç cevaplar *soru:gece yüryüşlerinde kendi güvenliğimizi sağlamak için neler yapmalıyız. * cevap rabaların geldiğini görünce önümüzü iliklemek gerekir, parlak şeyler giymezsek arabanın önündeki insanlar veya ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
Yazılı soruları ve öğrencilerden verilen ilginç cevaplar *soru:gece yüryüşlerinde kendi güvenliğimizi sağlamak için neler yapmalıyız. * cevap rabaların geldiğini görünce önümüzü iliklemek gerekir, parlak şeylergiymezsek arabanın önündeki insanlar veya canlılar görünmez. *soru: ülkemizdeki demir yataklarını yazınız.* cevap:somya , karyola, kanepe,divan. *soru:malazgirt savaşının sonuçları nelerdir yazınız.* cevap: malazgirt savaşı sonuçları, malazgirt savaşı sonucunda ben kan dökülmesin dedim onlar pat küt girdiler savaşa ve malazgirtliler savaşı kazandılar. *sorutmobil nedir tanımlayınız.* cevap: üzerinde taksi yazmayan araca otomobil denir. cevap:Bekir öğretmenimizin kullandığı otomobil. *soru: araç nedir?* cevap: evimizde yada okulumuzda kullandığımız öteberilerdir. cevaparayolları üzerinde kullanılan bir cisimdir. *soru: ülkemizde vali atanması nasıl oluyor?* cevap:başbakan tamam şuraya atansın diyor ve bakanda oraya vali atıyor. *soru: hava alanı ve hava limanı nedir? tanımlayınız. * cevap:hava alanı uçakların havaya uçtuğu yerdir.hava limanı uçakların endiği yerdir. cevap :uçakların gittiği yere denir. helikopterin kalkıp endiği yere denir. *soru:ülkemizde karayollarının bakım, yapım ve onarımından sorumlu kuruluşların isimlerini yazınız.* cevap: türk genel müdürlüğü türk genel memurluğu belediye unsurları |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| LinkBack |
LinkBack URL |
About LinkBacks |
| Bookmark & Share |
Digg this Thread! |
Add Thread to del.icio.us |
Bookmark in Technorati |