Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Komik Yazılar icinde Kızların terketme yontemleri konusu , Kızların terketme yontemleri -babam duymuş -ee duysun daha iyiya askım şimdiden tanısın -olmazz bidaha dısarı cıkamam .... -artık beni sevmedigini hissediyorum bilirsin kızların hisleri kuvvetlidir -yaa ne alakası varr ben ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
Kızların terketme yontemleri
-babam duymuş -ee duysun daha iyiya askım şimdiden tanısın -olmazz bidaha dısarı cıkamam .... -artık beni sevmedigini hissediyorum bilirsin kızların hisleri kuvvetlidir -yaa ne alakası varr ben seni halaa seviyorum deliler gibi -hayır sevmiyosun ben hissederim -ilk karsılastıgımız gibi degilsin önceden benim peşimde koşardın eve kadar gelirdin şimdi noldu ayrılmalıyız demekki bişeler öldü -ulan ozaman kabulet diye kosuyoduk şimdi elde ettik(mırıldanır) -bişeymi dedin -hayır aşkımm yine gelirim bırakmaya tamam -hayır hayır biraz değerimi anlarsın -sen eskisi gibi bakmıyosun bana -nası bakıyodum aşkım şaşımı -yok yok bitti herşey -yaa neden ayrılıyoz durup dururken nldukkiii -ayrılmalıyız annem dedi -haydaaaaaaaa -bak ayrılalım ben senin iyiliğin icin istiyorum benii kaldıramazsın -hayır hayır evimin kadını cocuklarımın anası olacaksın bırakmamm -ayrılmalıyız -yine noldu yaaaaaaw -iştee bugun içimden öyle geldi -hadiyaaa ben sana içimden geçenleri yapsam varyaaa ayrılamayız -hönnkk ne dedinn -yok bişe tamamm senin dedigin olsun Gece attığınız son çağrınıza 1 yada max.2 saat içinde cewap gelmezse, Yine ısrarla cevap istediğiniz son mesajınızada cevap gelmezse, Sabah ilk çağrınıza yine 1-2 saat içinde karşılık alamıyorsanız, Ev telefonunuzdan cep.tel.ini aradığınız zaman telefon açılmıyorsa anlayınki yine terkediliyorsunuz!!! |
|
|
|
tşk güsellmiş
|
|
|
|
paylaşım için saol. güseldii
|
|
|