Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu
Komik Yazılar icinde fanatik spikerler :) konusu , FENERLİ SPİKER: Sayın seyirciler, şimdi de Avrupa'da Milan'a rezil olan G.Saray çıkıyor sahaya... Ve işte şampiyon Fener... CİMBOMLU SPİKER : Sevgili Cimbomlular, F.Bahçe sahaya çıkıyor, kadrolara bakıyorum, Rüştü'den başkasını tanımıyorum... ...
|
|||||||
| Forum Kuralları | Bize Ulaşın | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
FENERLİ SPİKER: Sayın seyirciler, şimdi de Avrupa'da Milan'a rezil
olan G.Saray çıkıyor sahaya... Ve işte şampiyon Fener... CİMBOMLU SPİKER: Sevgili Cimbomlular, F.Bahçe sahaya çıkıyor, kadrolara bakıyorum, Rüştü'den başkasını tanımıyorum... FENERLİ SPİKER: İnşallah bu ucube stadın skorbordu çalışıyordur, şu yanımdakı ******* gol tabelasında görsün Fenerli futbolcuları... CİMBOMLU SPİKER: F.Bahçeli futbolcuların elinde bir pankart var. Tam belli olmuyor ama 'Bize acı Aslan kardeş' yazıyor galiba... FENERLİ SPİKER: Maç başladı ve Fener oynuyor, G.Saray seyrediyor. Keşke bizim çocuğun Tasolarını G.Saraylı futbolculara getirseydim de boş kalmasalardı... CİMBOMLU SPİKER: Biri şu yanımdaki futbol cahiline maçın başlamadığını söylesin. Fener ısınıyor, G.Saray soyunma odasında çay içiyor. FENERLİ SPİKER: Maçtan sonra da soğuk su içersiniz. Bizimkiler sahiden çalışıyormuş, bir de 'idman yapmıyorlar' derler... CİMBOMLU SPİKER: ...Ve maç başlıyor, haydi G.Saray... Göster şu ecnebi, artı bir Fenerbahçe'ye... FENERLİ SPİKER: Haydi Fenerbahçe. Yine dağıt Cimbom'u, yerlere ser, mesaj geç, motive et... CİMBOMLU SPİKER: Pozisyonda hiçbir müdahale yok, hakeme bakıyoruz... 'yuh' olsun, gereksiz kart... FENERLİ SPİKER: İlk dakikalarda atarız. Baliç gidiyor, kazma Bülent indiriyor, 'oha' diyorum sadece... CİMBOMLU SPİKER: Maçın sonlarına yaklaşıyoruz, henüz Kerem'i göremedik. Sanırım bizim televizyon sahanın Rüştü kısmının yayın hakkını satın almış... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|