Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Komik Yazılar icinde Kamyon Yazıları .... konusu , 1. Gonlunde yer yoksa bana guzelim; farketmez ben ayakta da giderim. 2. Bir sana, bir de sabah uykusuna hastayim. 3. Karayollarinda degil, senin kollarinda öleyim. 4. Vur kalbime hançeri, yüregim ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
1. Gonlunde yer yoksa bana guzelim; farketmez ben ayakta da giderim.
2. Bir sana, bir de sabah uykusuna hastayim. 3. Karayollarinda degil, senin kollarinda öleyim. 4. Vur kalbime hançeri, yüregim parçalansin; fazla derine inme, çünkü orda sen varsin. 5. Rampalarin ustasiyim, gözlerinin hastasiyim. 6. Asiksan vur saza, söförsen bas gaza. 7. Oyle birini sev ki, sen ölünce o hiç yasamasin. 8. Sana taptigim kadar paraya tapsaydim milyarder, Allaha tapsaydim peygamber olurdum. 9. Sen gökyüzünde dogan günes, ben yollarda çilekes. 10. Ben bir kadini sevdim mi gözüm gibi bakar, ilah gibi taparim; ama ki bir yanlisini görmeyeyim bir bidon benzin döker çatir çatir yakarim. 11. Yollar gidisime, kizlar durusuma hasta. 12. Burma burma biyiklarim, Tarkan seni ayiklarim. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Bu renkteki tek kamyon benimki,bir tane daha vardi geçen gün yikadilar Sollama beni, sollarim seni! Hadi, hayirli yolculuklar abi... Ister kiro de ister maganda;ama paranin allahi bende Önünü görmeden sollama, evine aci haber yollama... Dünya dikenli bir hayat, sevenlerde mi kabahat?! O gözlerin var ya! Benim olacaksin delikanlica. Önünü görmeden sollama evine aci haber yollama Dünya dikenli bir hayat sevenlerde mi kabahat? Rampalarin ustasiyim, gözlerinin hastasiyim.. O gözlerin varya;benim olacaksin delikanlica Yaklasma toz olursun, geçme pisman olursun. Bir sabah uykusuna doyamadim bir de sana... Hey!You didnt understand me i burned for it Dünya delikanli olsaydi, yuvarlak olmazdi. Inat etme gökyüzü benim kadar aglayamazsin Yaklasma toz olursun geçme pisman olursun! Rampalarin ustasiyim,gözlerinin hastasiyim Gidisine kizlar, durusuna yollar hasta... Gözlerin güzel ama bakmasini bilmiyorsun. Istedim vermediler; sen söförsün dediler! Gözlerin güzel ama bakmasini bilmiyorsun Kurbanda kesilir koç,yollara yakisir doç Yokusta geçme beni bayirda düzerim seni Istedim vermediler,sen söförsün dediler Yüreginde bilegin kadar kuvvetliyse gel Uzaktan sevecegim, haberin olmayacak. Benim için aglama gözlerinden olursun Durusuma kizlar,gidisime yollar hasta Dünya delikanli olsa yuvarlak olmazdi Asiksan vur saza, söförsen bas gaza! Çilemse çekerim, kaderimse gülerim! Bir sana,bir gece uykusuna hasretim Sevene can feda, sevmeyene elveda! Asiksan vur saza,söförsen bas gaza Hatasiz dost arama yalniz kalirsin Gaz, fren, sanziman; halim duman! Sollama beni, mahçup ederim seni! Tek rakibimiz, Türk Hava Yollari. Sevene can feda,sevmeyene elveda! Uzaktan severim ruhun bile duymaz Çilemse çekerim,kaderimse gülerim Sollama beni,mahçup ederim seni Kamyoncu dediler kiz vermediler Sen hangi mevsimin yagmurusun? Allahin verdigi gaza basilir Kuzu kurdun, yol Ford'un... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| LinkBack |
LinkBack URL |
About LinkBacks |
| Bookmark & Share |
Digg this Thread! |
Add Thread to del.icio.us |
Bookmark in Technorati |