Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Komik Yazılar icinde Azrail gelince ünlülerin cevapları konusu , Azrail geldiğinde ünlülerin cevapları Süleyman DEMIREL : Daha siyasete doyamadım valla ,Azrail Bey bi beş sene daha ellemeseniz bana. Mahsun KIRMIZIGÜL :Yıgılmadıııııııım Ayagtayııııııııımmm Reha MUHTAR: simdi siz benim canımı alırken ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
Azrail geldiğinde ünlülerin cevapları
Süleyman DEMIREL : Daha siyasete doyamadım valla ,Azrail Bey bi beş sene daha ellemeseniz bana. Mahsun KIRMIZIGÜL :Yıgılmadıııııııım Ayagtayııııııııımmm Reha MUHTAR: simdi siz benim canımı alırken benim burda olmam gerekiyormu gerekmiyormu onu söleyin lütfen Mustafa TOPALOGLU :Öteki dünyaya giderken bide satürn'deki aileme uğrasak bi yorgunluk çayı felam içerdik Bülent ERSOY yol sen ne kadar güçlüsün böle.Ablan kurban olur sana Cüneyt ARKIN :Breee gafil benki Malkoçoğlu tek başıma ordular dağıttım sen tek başına mı alıcan canımı Yieeeeeeeeyyyyyyyyttttt Nadide SULTAN : Konyalısın dimi ? bunuda beğenin bakalım |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| LinkBack |
LinkBack URL |
About LinkBacks |
| Bookmark & Share |
Digg this Thread! |
Add Thread to del.icio.us |
Bookmark in Technorati |