Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Komik Yazılar icinde Bizimkileri fidyeciler kaçırdı konusu , Bizimkileri fidyeciler kaçırdı SouL_of_Rock Kaçırılır Ve Ailesi Aranır -Anneee -oğlum nerdesin -kaçırdılar beni fidye istiyorlar -eh işte lafımı dinlemessen olcağı bu kal orda aklın başına gelsin emi -alo hanım abla ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
Bizimkileri fidyeciler kaçırdı
SouL_of_Rock Kaçırılır Ve Ailesi Aranır -Anneee -oğlum nerdesin -kaçırdılar beni fidye istiyorlar -eh işte lafımı dinlemessen olcağı bu kal orda aklın başına gelsin emi -alo hanım abla çocuğun elimizde duydun çocuğu -sağır değilim kalsın sizde akıllanır belki bu yaşta aterilerde zaman harcıyor 10 zayıfı var benim ne günahım vardı otursun şimdi derslerine çalışsın -doğru abla ben onu akıllandırayım size yolayayım tamam mı -yok kalsın sizde biraz burnu sürtsün hadi size kolay gelsin iyi forumlar Sedef Muradına ermiştir ve de -İyi günler çocuğunuz elimizde -bunu bizimle paylaştığınız için teşekkürler -fidye karşılığında size geri verilecektir -fidyeyi verdikten sonra rapidden indirebilrmiyim peki çocuğu -yok rapid mepid poliste yok -o zaman ben fidyeyi pm olarak yoluuyom sizde çocuğu özelime yollarsınız Tatlı Belanın ailesi -Alo bayan çocuğunuz elimizde -Ah Yavrum geceleri üstü açık yatar o bi zamet kapatıverin bide terlemesin çabuk hasta olur yatmadan önce muzlu süt içir büüyüsün -ya abla bi git ya -yavrum ben artık yaşlandım bakamıyorum velete -biz mi bakalım yani abla çocuk esirgeme kurumumuyuz -oğlum büyük sevap kazanırsın bak -??? Or@l Kaçırılmış fakat ailesi pek oralı değildir -oral kaçırıldı elimizde -tamam adresi verin eşyalarını getireyim -yalnız trojen problemi var şöyle güzel bir firewall ile akşamları üstünü kapayın arada bi scan edin anca düzelir -bide onda hepatit trojeni var sakın fazla üstüne gitmeyin zor kaldığında trojen gömüyo -iyide biz fidye için aramıştık -tamam paranızı vericem ama çocuk sizde kalacak evin her tarafı spy virüs trojan doldu betül_1905 de evlenmiş vede çocuğu olmuştur ama bir gün telefonu çalar ve -çocuğun elimizde -eee ee'si para istiyoruz -neden -sen fidye verecen bizde çocuğu verecez -ne zaman -yarın -neden yarın - ne bilim lan 50.000 rep istiyorum -niye -istiyorum lan sana ne -sen kimsin -ooff ya delircem tamam saldım çocuğunu allah cezasını versin(telefonu kapatır) betul_1905: kahretsin çok zekiyim ya!! fenerli evlenmiştir ve -alo fenerli çocuğunu kaçırdık 60.000 rep istiyoorum -emeğğine sağlık -haa ! nee -paylaşım için teşekkürrler -ne diyosun bucubucucu -hehe güzel olmuş emeğine sağlık -murat olm bu kadın ne diyo hep aynı şeyler ya -paylaşım için saolun !! vee nu- metalde evlilik kervanına katılmıştır ve aynı olay onunda başına gelir ve.. -alo çocuğunuz elimizde -vatan sağolsun -lan öldürcem bak -kaçsın kerata -kaçarsa bacaklarına sıkarım valla şakam yok -sonunu düşünen kahraman olmaz memati -kim sin lan sen -ben siyasi parti lideri değilim .Diplomat yada askerde değilim ben TÜRKÜM şimdi kapa çeneni ve çocuğu bırak 2.fidyeci: noluya lan ne konuşuyon 2 saatiir - abi çocuk polat alemdarın -hapşu hapşu hapşu -abim tmm bırakıyom çocuğu nolur affet (gitii paralar) -adresinizi bilyom kurtulamassınız lan benim adım polat alemdarsa yoksunuz artık siz lan o kadar! -rakıp sal hemn çocuğu -abim saldık çocuğu nolur affet bizi abi cvp versene -affettimiki -olum geldinmi ? ne yasaklar bea polatım ayağına seni serbest bıraktılar -Annem nerde -sen yinemi hanımeller yedin bakım emre nin ailesi -alo çocuğunuz elimizde -dur o zamn dierinide yollayayım -yok yok merak etmeyin diye aradık biz bunuda en yakın zamanda yollayacaz sürekli gülüyo bide her gün benim doğum günüm die tutturmuş -evet biliyorum hasta olum o -eve gelmeden bakırköye götürsek iyi olur demi abla -ahh yavrum saolun sizi bekliycem -fidyemiz yalan oldu not: ismi olmayan arkadaşlardan özür dileriz - |
|
|
|
hahahahaaahahahahahahahaha koptum ya bu nee
![]() |
|
|
|
Süper olmus walla çok beğendim ellerine klavyene saglık
![]() ![]() |
|
|