Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu
Komik Yazılar icinde Ateşi bulan insanların ilk sözleri !! konusu , Ateşi bulan insanların ilk sözleri !! Kim nerede nasıl ve hangi halet-i ruhiye içinde yaptı bu keşfi bilmiyorum ama eminim kendi bulduğuna en çok kendi şaşırmıştır. -ben bişey buldum çakılcan.. ...
|
|||||||
| Forum Kuralları | Bize Ulaşın | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
Ateşi bulan insanların ilk sözleri !!
Kim nerede nasıl ve hangi halet-i ruhiye içinde yaptı bu keşfi bilmiyorum ama eminim kendi bulduğuna en çok kendi şaşırmıştır. -ben bişey buldum çakılcan.. -ne buldun? -bişey buldum işte.. noldunu ben de bilmiyom.. -hmm.. nası bişey ki? -böle elimi içine sokunca canımı acıtıyo! -o zaman iyi bişey diil demek ki.. yok et gitsin.. -iyi de nasıl? -ben karışmam.. sen buldun sen yok et.. -yardım et nolur. -şu acayip topraktan at üstüne..bakalım nolcak? gümmmmmmmmmmmmm!!! -galiba biz bişey daha bulduk kayacaan.. kayacannn...!!! Bu ne? -bilmiyorum yeni buldum. -arkadaşlar şeytan bu yakalım! -napalım? Ateşi bulan insanın muhtemelen ileride dalga geçileceğini düşünmediği söz öbeği.ayrıca ilk ilkel itfaiye hareketi de oracıkta gözlemlenmiş olabilir.ayrıca bu yüce şahsiyet ilk kundaklama , ilk yemek pişirme , ilk 1. 2. 3. derece yanık olaylarını da gerçekleştirmiştir zannımca.şöyle olmuştur herhalde olay. -çat çat çat(çakıl taşlarını birbirine vurur) -laan ne oliiii...ahhh..ben şey oldum yardım edin. -ne oldun? -lan ne bilim 10 saniye önce buldum biri yardım etsin. (mağaraya kaçar , mağaradaki gazlar alev alır çevredekiler gelir söndürür.böylelikle ilk yanma kundaklama 1. 2. 3. derece yanık ve itfaiye teşkilatı sırasıyla bulunmuş olur) Ateşi buldum lan!! ben de diyorum yüzyıllardır niye üşüyoruz. -Ben bugün bişey buldum -ne buldun -gel gösteriyim ... -ebbeeee ebenin mmmm.. bu ne la? -ateş -e ne işe yarar -bilmiyorum -e bi işe yaramıosa niye icat ettin lan -ya aslında bilgisayarı icat edecektim de onun da ne işe yaradığını bilmiyorum en iyisi önce ateşten başlayayım dedim. hem daha elektrik icat edilmedi... -aferin. İyi güzel de, şimdi bunu söndürmek için de bişey bulmak lazım. --- tavuk atalım? - olur afiyetle de yeriz hem. --- kafasına vuralım. - lan ne kafası? --- dua edelim? - bilimle dini karıştırma ulan! --- e o zaman ne yapacaz? - hmm.. suyu bulalım o vakit. --- yani abi bu devirde bu teknolojiyle oksijen, hidrojen filan biraz.. - lan olm kos dereden bi kova su getir kırmiym kafanı! --- tamam abi ne kızıyosun. -Gabelabe gaba le ! - abagale ? - lebega gabbaleale !!! - oooovvv ?!!??!! (ne o türkçe mi bekliyordunuz ? daha türkçe yoktu o zamanlar. ha işaretler evet onlarda mimikleri temsil ediyor)* -Homo saphien abi! -buyur canım? -ateş seni çağırıyo - Abi bak ne buldum? - ne bu abi dur bakayım bi elleyim. allah abi çok canım acıdı. elim şey oldu. - ne oldu? - bilmiyorum işte acıdı - yandı oğlum bu kelimeyi de yeni buldum. benimki de yandı bak su çıkıyo yanan yerden sonra. - abi kelime bulacağına şunun sıcak olmayanından yapsan. - yanmasın diyorsun yani elin. - evet abi soğuk olanından olsun. elleyebilelim rahat. - iyi peki araştırayım bir bakalım. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|