Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Komik Yazılar icinde BestForumTr uçağı ıssız adaya düştü konusu , By_Metal : nerdeyiz OR@L : forum'da olmadığımız kesin OR@L :kimse bir yere dağılmasın forumdan atarım @LP@CİNO :her kes hayatta mı SkyReader : Elhamdülillah hocam Y-Mac : şimdi biz ne yer ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
By_Metal: nerdeyiz
OR@L: forum'da olmadığımız kesin OR@L:kimse bir yere dağılmasın forumdan atarım @LP@CİNO:her kes hayatta mı SkyReader: Elhamdülillah hocam Y-Mac: şimdi biz ne yer ne içeriz burda MATTET: yiyecek bulana rep ödülü var By_Metal:ne yapcaz repi Allah'ın adasında Y-Mac: merak etmeyin vardır burda bir fenerbahçeli @LP@CİNO: susun ya şükür edin biraz yaşıyoruz sonuçta By_Metal: burda internet bağlantısı varmı acaba OR@L: neden By_Metal: ekleyeceğim çok konu vardı da @LP@CiNO: tövbe yarabbim _Emre_: telefonu çalışan var mı ? herkes oraya buraya bakınır... By_Metal: bende var ve çalışıyor _Emre_: çok güzel ver bakalım _Emre_: iyide bu arama yapmıyor ki By_Metal: şey kontor yok da SkyReader: Elhamdüllillah @LP@CİNO:By_Metal ,ne yapıyor orda sahile bakarak Y_Mac: galiba şiir yazıyor OR@L: pusulası olan var mı MATTET: he iyi fikir yönümüzü bulurduk OR@L: yok ben namaz kılmak için şey ettim By_Metal: Y-mac gel ben sana bir tarih falı bakayım akibetimiz ne olacak OR@L: her kes buraya gelsin biraz plan yapalım şimdi SkyReader:Yaff ben kendimi unutmuşum...neyse boşverin.... Y-mac:herkes Allahdan yardım dilesin _Emre_:menü de ne var ? OR@L:çok güzel bi ada Crysis:arkadaşlar o ada da kötü konuşan üyeler banlanacak mı? By_Metal:şişe isimli üye başka bir adanın reklamını yaptığından adamızdan uzaklaştırılmıştır,hep birini banlamak istemişimdir SkyReader:adadan uçarak mı?yüzerekmi uzaklaşacağım By_Metal:nasıl uzaklaşmak istersense öyle git @LP@CiNO:hay gözünü sevim By_Metal güzel bir söz MATTET:arkadaşlar burdamı kalacaz ya Y-mac:ben bilmem ama güzel bir ada OR@L:evet burda kalacaz SkyReader: Peki nasıl karnımızı duyuracaz _Emre_:herkez yiyecek arasın By_Metal:yiyecek olurmu yav bu adada çok matrak konuşuyon ya OR@L:arkadaşlar ben bir buraları gezeyim bakayım birşeyler varmı By_Metal:bende geliyom OR@L:nereye By_Metal:GİTTİĞİN YERE OR@L:TAMAM GEL SAN İHTİYACIM OLUR SkyReader:ben ne yapayım sende ne yapıyorsan yap @LP@CiNO:bende diğer yanı gezeyim MATTET:ben ne yapayım By_Metal:sende Y-mac ye ve _Emre_ bak biz gelene kadar biyere kaybolmasınlar MATTET:tamam ortalık sakinleşir ve yemek bulurlar OR@L:geldik @LP@CiNO:bende geldim @LP@CİNo:bende geldim MATTET:bir şeyler buldunuızmu OR@L:evet ama ben bulmadım MATTET:kim buldu OR@L: By_Metal SkyReader:afferin By_Metal:HADİ YEYELİM YEMEK HERKEZE AFİYET OLSUN |
|
|
|
aa benim adim da eklenmis cok sagol super olmus.
![]() ![]() haa bide bunun devami gelirmi ikinci versiyonu yani ozaman süper olur. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| LinkBack |
LinkBack URL |
About LinkBacks |
| Bookmark & Share |
Digg this Thread! |
Add Thread to del.icio.us |
Bookmark in Technorati |