Netindir

Net-İndir

Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu

Her Güne Bir Dua Ekleyelim

Kur'an-ı Kerim icinde Her Güne Bir Dua Ekleyelim konusu , Üzüntülü İken Okunacak Dua İbn-i Abbas (r.a.) der ki: Rasûlullah (s.a.v.) üzüntülü iken şöyle duâ ederlerdi: "La İlahe illa'llahu'l azimu'l halim Rabbu'l arşi'l azim , la İlahe illa'llahu Rabb'üsemavati ve ...

Geri git   Netindir >
..:: Din Bölümü ::..
> İslam Arşivi > Kur'an-ı Kerim

Anlık İletiler Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 01-14-2009
Bayan Üye
Gül Her Güne Bir Dua Ekleyelim

Üzüntülü İken Okunacak Dua
İbn-i Abbas (r.a.) der ki: Rasûlullah (s.a.v.) üzüntülü iken şöyle duâ ederlerdi:
"La İlahe illa'llahu'l azimu'l halim Rabbu'l arşi'l azim , la İlahe illa'llahu Rabb'üsemavati ve Rabbu'l arzi ve Rabbu'l arşi'l kerim"
(Allah'dan başka bir ilâh yok! Arş-ı Azîm'in sahibi Allah'dan başka ilâh yok! Bütün semâların ve arzın ve çok şerefli Arş'ın sahibi Allah'dan başka ilâh yok)

#2 (permalink)  
Alt 01-14-2009
Bayan Üye

Borçtan Halas (kurtulmak) İçin Okunacak Dua
"Allahumme ekfini bihalalike an haramike ve eğnini bifazlike a'mmen sivake"
(Ey Rabbim! Helâl kıldıklarını bana kâfi kılarak haram kıldıklarından beni muhafaza et, beni fazlınla Senden başkalarından müstağni kıl)

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:51 AM .