Netindir

Net-indir

Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu

guarddog Personal Firewall 2.4.0 (Linux güvenlik duvarı) - 25.5.7

Linux İşletim Sistemi icinde guarddog Personal Firewall 2.4.0 (Linux güvenlik duvarı) - 25.5.7 konusu , Linux kullanıcıları için ücretsiz ve mükemmel bir firewall (güvenlik duvarı) yazılımı. Tüm KDE masaüstlerini destekliyor. Yani KDE masaüstü kullanan tüm linux versiyonlarını destekliyor. Bu yazılım sayesinde linux'unuzu daha güvenli hale ...

Geri git   Netindir > ..:: Bilgisayar Program İnternet Arşivi ::.. > Bilgisayar ve İnternet > Linux İşletim Sistemi

Forum Kuralları Bize Ulaşın İletiler Kayıt ol Yardım Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 02-06-2008
Usta Üye
Standart guarddog Personal Firewall 2.4.0 (Linux güvenlik duvarı) - 25.5.7

Linux kullanıcıları için ücretsiz ve mükemmel bir firewall (güvenlik duvarı) yazılımı. Tüm KDE masaüstlerini destekliyor. Yani KDE masaüstü kullanan tüm linux versiyonlarını destekliyor. Bu yazılım sayesinde linux'unuzu daha güvenli hale getirebilir ve saldırılara karşı koruyabilirsiniz. Son günlerde linux kullanıcılarına yönelik artan saldırılardan dolayı sisteminizde firewall bulundurmanızı tavsiye ediyorum.
[sakla]
http://rapidshare.com/files/33202170/guarddog.2.4.0-25.5.7.rar

#2 (permalink)  
Alt 12-05-2008
Usta Üye
Standart Linux İşletim Sistemi > guarddog Personal Firewall 2.4.0 (Linux güvenlik duvarı) - 2

Linux İşletim Sistemi > guarddog Personal Firewall 2.4.0 (Linux güvenlik duvarı) - 25.5.7