Netindir

Net-İndir

Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu

2007 mücevherleri görücüye çıktı /23Temmuz

Magazin Haberleri icinde 2007 mücevherleri görücüye çıktı /23Temmuz konusu , Dört kıtada 19 ülkede 400'e yakın mağazasıyla hizmet veren sektörün en büyük mücevher zincirlerinden Damas, önceki akşam 2007- 2008 kış koleksiyonunu Çırağan Sarayı'nda tanıttı. Damas Türkiye Yönetim Kurulu üyeleri, Dilek ...

Geri git   Netindir >
..:: Genel & Eğlence & Muhabbet & Ciddi Konular ::..
> Haber Arşivi > Magazin Haberleri

Anlık İletiler Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 07-23-2007
Usta Üye

Standart 2007 mücevherleri görücüye çıktı /23Temmuz

Dört kıtada 19 ülkede 400'e yakın mağazasıyla hizmet veren sektörün en büyük mücevher zincirlerinden Damas, önceki akşam 2007- 2008 kış koleksiyonunu Çırağan Sarayı'nda tanıttı. Damas Türkiye Yönetim Kurulu üyeleri, Dilek Ertek ve Gökçe Atuk ile Damas Group CEO'su Tawhid Abdullah'ın ev sahipliği yaptığı geceye iş ve cemiyet hayatının önemli isimleri katıldı. Konuklara çeşitli sürprizlerin hazırlandığı davette en çok ilgiyi, küçük bir fanus içindeki balık kız çekti. Kesilen kutlama pastasının içinden manken çıkması ise davetlileri şaşırttı. Davete katılan Siren Ertan'ın göğsündeki bant dikkat çekti. Ertan şöyle konuştu: "Sizleri üzmemek için söylemedim ama küçük bir operasyon geçirdim."