Netindir

Net-indir

Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu

Metin2 Balık Tutma Yöntemi

Metin2 icinde Metin2 Balık Tutma Yöntemi konusu , Arkadaşlar kesin tutmayı buldum.Her 4 tane sinden 3 ünü tutar.Tabi tam zamanında yapanlar için hepsini İlk olarak bota ihtiyacımız yok.Yemi taktık attık Balık logosu gelince geçene kadar bekliyoruz o resim ...

Geri git   Netindir > ..:: Oyun Arşivi & Games ::.. > Online Oyunlar > Metin2

Forum Kuralları Bize Ulaşın İletiler Kayıt ol Yardım Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 03-29-2008
V0L UP
Thumbs up Metin2 Balık Tutma Yöntemi

Arkadaşlar kesin tutmayı buldum.Her 4 tane sinden 3 ünü tutar.Tabi tam zamanında yapanlar için hepsini

İlk olarak bota ihtiyacımız yok.Yemi taktık attık Balık logosu gelince
geçene kadar bekliyoruz o resim gider gitmez 2 saniye sonra çekiyoruz %90 tutar
Ama saniye olayına dikkat ediyoruz önemli olan saniye tam 2 saniye sonra çekiyoruz.
Zamanım olunca Video da koycam

#2 (permalink)  
Alt 04-05-2008
Yeni Üye

saol kardeş ewet dedğin goğru bide benim pc kasmıyordu şimdi kasıyor cpu normal 2.80 Ghz 1024 ddr ram 182 mb ekran kartı 175 gb harddsik yeni format attım c ye hala kasıyor anlıyamadım giti
  #3 (permalink)  
Alt 07-22-2008
Yeni Üye

Alıntı:
Nu-MeTaL´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar kesin tutmayı buldum.Her 4 tane sinden 3 ünü tutar.Tabi tam zamanında yapanlar için hepsini.
İlk olarak bota ihtiyacımız yok.Yemi taktık attık Balık logosu gelince

geçene kadar bekliyoruz o resim gider gitmez 2 saniye sonra çekiyoruz %90 tutar.
Ama saniye olayına dikkat ediyoruz önemli olan saniye tam 2 saniye sonra çekiyoruz.
Çok qüzel anlatım saol