Netindir

Net-indir

Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu

"Türkler'i tebrik ediyorum"

Milli Takım icinde "Türkler'i tebrik ediyorum" konusu , "Türkler'i tebrik ediyorum" Almanya Teknik Direktörü Joachim Löw maçın başında kontrolü kaybettiklerini ve aptalca hatalar yaptıklarını ifade ederek, "Türkler, orta sahada mükemmel bir oyun oynadı. Attıkları 2. gol çok tehlikeliydi. ...

Geri git   Netindir > ..:: Spor ::.. > Futbol > Milli Takım

Forum Kuralları Bize Ulaşın İletiler Kayıt ol Yardım Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 06-26-2008
Banned
Standart "Türkler'i tebrik ediyorum"

"Türkler'i tebrik ediyorum"

Almanya Teknik Direktörü Joachim Löw maçın başında kontrolü kaybettiklerini ve aptalca hatalar yaptıklarını ifade ederek, "Türkler, orta sahada mükemmel bir oyun oynadı. Attıkları 2. gol çok tehlikeliydi. Maçı sonuna kadar bırakmadıkları için tedirgin oldum. Türkleri hiçbir zaman gözardı etmemek lazım. Müthiş bir teknik ve mücadeleyle oynuyorlar, hiç pes etmiyorlar. Ama sonuçta golü attık ve kazanmayı başardık. Mükemmel performansları için Türkleri de tebrik ediyorum" dedi.