Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Msn Bilgileri & Diğer Paylaşımlar icinde Msn'den Sitelerdeki Güncel Konuları Takip Edin konusu , Msn'den Sitelerdeki Güncel Konuları Takip Edin LUGATSOFT MSNDEN TAKİP EDİN GELİŞMELERDEN ANINDA HABERDAR OLUN YAPMANIZ GEREKENLER COK BASİT Msn Kişi Listenize msn0005@anothr.com eklemek ve online oldugunda konusma penceresine Kod: www.lugatsoft.com ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
Msn'den Sitelerdeki Güncel Konuları Takip Edin ![]() LUGATSOFT MSNDEN TAKİP EDİN GELİŞMELERDEN ANINDA HABERDAR OLUN YAPMANIZ GEREKENLER COK BASİT Msn Kişi Listenize msn0005@anothr.com eklemek ve online oldugunda konusma penceresine Kod:
www.lugatsoft.com Diğer Messenger Programlarından’da kullanabilirsiniz GTalk/Jabber : anothr@gmail.com Skype : anothr.com MSN : msn0005@anothr.com 1.ADIM : Messengerınıza botu ekleyin ![]() 2. ADIM : Bot Online Olunca Konusma Penceresini Açın Site Adresini Yazın ![]() 3. ADIM : Site adresini gonderdikten sonra biraz bekleyin dil penceresi gelecek İngilizce olması için en yazıp enterlayın. Eger sundugu dillerden ingilizce harici bir dil biliyorsanız diğer yanlarındaki dillerin kısaltmaları yazmanız yeterli olacak.. ![]() ADIM 4 : Siteye gelen konular anında msn adresinize gelecektir.. ![]() ADIM 5 : Siteye yeni gelen konuların konu başlıgı, konun gönderilme tarihi ve saat bilgisi ile konuya yönlendirme linki gelecektir.. ![]() |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| LinkBack |
LinkBack URL |
About LinkBacks |
| Bookmark & Share |
Digg this Thread! |
Add Thread to del.icio.us |
Bookmark in Technorati |