Netindir

Net-İndir

Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu

MSNe Çevrimdışı Girenleri Bulun-Programsız

Msn Bilgileri & Diğer Paylaşımlar icinde MSNe Çevrimdışı Girenleri Bulun-Programsız konusu , MSNe Çevrimdışı Girenleri Bulun Messengerınızda plus live yüklü ise çevrimiçi olup çevrımdışı görünen kişileri görebiliceksiniz. plus live in belirlediğiniz kişi veya kişilerin yaptığı eylemlerden sizi haberdar etmek için olay bildirimleri ...

Geri git   Netindir >
..:: Msn Messenger ::..
> MSN ve Chat Programları > Msn Bilgileri & Diğer Paylaşımlar

Anlık İletiler Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 10-23-2008
2.Admin

Flash MSNe Çevrimdışı Girenleri Bulun-Programsız

MSNe Çevrimdışı Girenleri Bulun

Messengerınızda plus live yüklü ise çevrimiçi olup çevrımdışı görünen kişileri görebiliceksiniz.
plus live in belirlediğiniz kişi veya kişilerin yaptığı eylemlerden sizi haberdar etmek için olay bildirimleri hizmeti var.

plus/tercihler/özelleştir/olay bildirimleri

gelen sayfaya ekle dioruz istediğimiz kişi yada kişileri seçip ileri dioruz.
gelen sayfada oturum açtı yı seçip devam ediyoruz
ses ile bilgilendirmenin altındaki olay meydana geldiğinde ses çal kutucuğunu seçiyoruz.
ve gözat (....) dan desteklenen uzantılara göre bi ses seçiyoruz ve ileri dioruz
bu bilgilendirme hiçbir zaman sona ermeyecek işaretlioruz

bundan sonra kullanıcı ister çevrimdışı ister çevrimiçi oturum açsın belirlediğiniz ses çalacaktır.

ses çaldığı halde oturum açma bilgisi gelmediyse çevrımdışı girmiştir.

ona msj atarak şaşırtabilirsiniz

NOT: kendi pc nizde 2. bir oturumla denerseniz çalışmayacaktır.lütfen bir arkadaşınızla deneyin!!

ALINTIDIR.

#2 (permalink)  
Alt 03-03-2009
Yeni Üye

çok süpersin paylaşım için tşk ederim egemege saygı
  #3 (permalink)  
Alt 03-12-2009
Yeni Üye

mrb ben arslan sizle tanışmak istiyorum biraz kendimden bahsedim ben G.antebin bölgele takımında oynuyorum eeee gerisini tanıştığımızda anlatırım bana ulaşmanız için msn adresimi weriyorum xxxxxxxxxx asla ama asla pişman olmayacaksınız size söööz weriyorum

Konu O®@L tarafından (03-12-2009 Saat 23:26 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: msn adresi silindi
  #4 (permalink)  
Alt 03-13-2009
2.Admin

Alıntı:
serseri55aşık´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
mrb ben arslan sizle tanışmak istiyorum biraz kendimden bahsedim ben G.antebin bölgele takımında oynuyorum eeee gerisini tanıştığımızda anlatırım bana ulaşmanız için msn adresimi weriyorum xxxxxxxxxx asla ama asla pişman olmayacaksınız size söööz weriyorum
Merhaba hoşgeldiniz-Ancak burası arkadaşlık sitesi değildir.

Bilgi paylaşım platformudur.Forum Kurallarını Okuyunuz.

Tabiki arkadaşlıklara önem veriyoruz ancak nihai amacımız üyelerimize faydalı konular sunmaktır.

Saygılarımla.