Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Msn Bilgileri & Diğer Paylaşımlar icinde Msn messenger kısayolları konusu , Msn messenger kısayolları Alt+K= Penceresi acık olan kisii engeller Alt+E= Karsıdaki Kisiye dosya gönderme menüsünü acar Alt+R= Karsıdan Bir Dosya Alır,Tema vs. Alt+T= Yazı Tipini Degistirir Alt+Y= Yardım Sekmesini Açar ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
Msn messenger kısayolları
Alt+K= Penceresi acık olan kisii engeller Alt+E= Karsıdaki Kisiye dosya gönderme menüsünü acar Alt+R= Karsıdan Bir Dosya Alır,Tema vs. Alt+T= Yazı Tipini Degistirir Alt+Y= Yardım Sekmesini Açar Alt+U= Oyunlar Bölümünü Açar Alt+O= Dosya sekmesini acar Alt+P= Arkaplan belirler Alt+Ü= Görüntülü Konusma acar Alt+a= Araclar sekmesini acar Alt+S= Sesli Görüsme acar Alt+D= Konusmaya birini davet eder Alt+F= Smiley Menüsünü acar Alt+L= Eylemler Sekmesini acar Alt+İ= Titresim yollar Alt+z= Düzen sekmesini acar Alt+N= Etkinlikleri acar Alt+M= Göz Kırpmalarını acar ---- tags:msn kısayolları ms messenger kısayolları msn kısayol tuşları |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| LinkBack |
LinkBack URL |
About LinkBacks |
| Bookmark & Share |
Digg this Thread! |
Add Thread to del.icio.us |
Bookmark in Technorati |